Lindelöf stolt over sin United-debut

Victor Lindelöf fik mod LA Galaxy sin debut for Manchester United, hvilket glæder den unge svensker.

Victor Lindelöf blev Manchester Uniteds første køb denne sæson. Han fik debut i træningskampen mod LA Galaxy, hvilket han er glad for.

– Det føltes godt. Jeg er glad for at have fået min debut for denne fantastiske klub, fortæller Lindelöf til MUTV.

– Vi vandt også, så jeg er meget glad. Det føltes godt. Det er den første kamp, så det er lidt anderledes. Jeg er ikk vant til at spille med tre i bagkøden, men det føltes på en måde godt og jeg er meget glad.

– Det er den første kamp og jeg ser frem til at spille mange flere kampe. Det føltes godt. Jeg kan godt lide at spille kampe. Jeg kan også godt lide at træne, men kampene er sjovere, så dem foretrækker jeg.

Uniteds andet køb denne sommer – Romelu Lukaku – fik også debut for United, men fandt, i modsætning til Marcus Rashford, ikke netmaskerne i sin første kamp.

– Marcus [Rashford, red.] er en virkelig god spiller, så jeg er glad for, at han scorede. Romelu [Lukaku, red.] er også en virkelig god spiller. Han er meget stærk, og har nogle gode kvaliteter, så det er kun et spørgsmål om tid før han også finder målet.

Lindelöf var også selv tæt på at score i sin debutkamp, men kunne se bolden flyve tæt over overliggeren, hvilket ærgrer svenskeren.

– Jeg ved det – det var tæt på, så måske næste gang.

– Min første uge har været god. Alle drengene på holdet har hjulpet mig meget. Det føles virkelig godt.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Shaw: Det her er min sæson

Næste artikel

Den afgørende kamp?

ANNONCE