Lindelöf: Stolt af gutterne efter nogle hårde dage

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lindelöf: Stolt af gutterne efter nogle hårde dage

23 november, 2021 - 23:28
Svenskeren erkender, at det var en svær kamp at spille med de sidste dages begivenheder i baghovedet, men han er glad for den måde, holdkammeraterne håndterede det på.

Victor Lindelöf mod Villareal ©Imago

Den svenske forsvarsspiller er stolt af, at han og holdkammeraterne sørgede for et rent bur i sejren, der sikrede avancement i Champions League. Det sker efter, hvad Lindelöf kalder nogle hårde dage og uger.

- Vi kom med her med viljen efter at vinde kampen og gå videre til næste runde, og det formåede vi. Så jeg er stolt af gutterne, og jeg er glad for at være videre, siger han til MUTV.

Det var tydeligt, at vikarierende Michael Carrick havde instrueret sine spillere til at stå kompakt i banen for at lukke Villareal ned. Den plan lykkes, og det glæder Victor Lindelöf.

- Som jeg altid siger, hvis vi holder buret rent, så har vi folk oppe foran, der kan score målene for os. Og det var præcis det, der skete i dag, siger svenskeren.

I den anden kamp i gruppe F spillede Atalanta uafgjort med Young Boys i en målrig 3-3 affære. Dermed er United sikker på at gå videre fra gruppespillet som 1'er og dermed være i den gode pulje, når der trækkes lod til næste runde.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her