Lindelöf redder Solskjær og United

Manchester United var nede med to med mindre en ti minutter igen men fik hentet et uafgjort resultat.

Manchester United var i sækken, og den var nærmest snøret til, men på ægte United-manér fik holdet i de sidste ti minutter scoret to gange og afværget et pinligt nederlag mod Burnley. Victor Lindelöf blev dagens helt.

Anthony Martial blev skadet i løbet af i går, og derfor røg Romelu Lukaku ind på toppen, og så gik Marcus Rashford ud på venstrekanten. Mata startede til højre oppe foran, mens Andreas Pereira erstattede Ander Herrrera på midtbanen.

Manchester United fik fra start lagt et pænt pres mod Burnley, og i indledningen skulle Burnley-målmand Tom Heaton afværge et pænt United-forsøg, inden Marcus Rashford brændte en kæmpe chance.

Alene med Heaton ramte Rashford bolden helt skævt, så den gik forbi mål. I den form, Rashford er i, forventede man, han ville sætte den ind.

Resten af halvlegen var det United, der pressede, men Burnley formåede at holde stand. Udeholdet forsvarede forbilledligt og var sat op som et rigtigt Sean Dyche-hold.

Det samme billede så ud til at skulle fortsætte i anden halvleg, men Andreas Pereira, som mange fans har undet en chance for United, trådte i bolden, og så kunne Barnes nemt sparke bolden i mål.

Manchester United var derfor pludselig presset. Ole Gunnar Solskjærs flotte rekord var på spil, men der gik lidt tid, før United-presset blev stort. Romelu Lukaku havde en afslutning tæt under mål, som Tom Heaton flot afværgede.

Vintage United
Bedst som man troede, at United ville bruge resten af kampen på at presse Burnley helt i bund, havde udeholdet et sjældent angreb. Et indlæg fra højre fandt Chris Wood, der snød Uniteds offside-fælde, og pludselig så det meget sort ud. Nede med to med ti minutter igen.

Hvis de fik dette vendt, ville det være vintage-United, tænkte man nu.

Et par minutter efter 2-0 målet faldt Rashford til jorden i feltet, lignede det meget. Kampens dommer Jonathan Moss lignede også en mand, der var ved at pege på straffesparkspletten, men han endte pludselig mening, og dømte i stedet frispark på kanten af feltet.

Det var alligevel et straffe, der skulle få United tilbage i opgøret. Denne gang var det indskiftede Jesse Lingard, der blev kantet i feltet, og Moss var ikke i tvivl. Det var Paul Pogba heller ikke, og han satte Uniteds reducering ind. Nu lugtede Old Trafford point.

United pressede på, der blev fyldt mange spillere i feltet, og Burnley forsvarede bravt. Som de havde gjort hele kampen. Men et minut inde i overtiden faldt muren. Alex Sanhez headede på mål, men Tom Heaton kunne kun halvklare. Svenske Victor Lindelöf var over returen, og han kunne score sit første United-mål. Et vigtigt et af slagsen.

Der var tid til et mere.

United-spillerne forsøgte alt, hvad de havde, men det lykkedes dog desværre ikke, og dermed fik Ole Gunnar Solskjær ikke rekorden som den første Premier League-manager med sejr i de syv første kampe.

Startopstillingen mod Burnley: A. Pereira med fra start

Spillerkarakterer: En kamp på det jævne