Lindelöf om afvisningen af Barca: Jeg var aldrig i tvivl

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Lindelöf om afvisningen af Barca: Jeg var aldrig i tvivl

15 oktober, 2019 - 12:23
FC Barcelona var interesseret i Uniteds svenske midterforsvarer, Victor Lindelöf, i sommers, men hovedpersonen selv var aldrig i tvivl om, at han skulle blive, hvor han var. “Jeg spiller jo i United”, sagde han.

Victor Lindelöf havde, som en af de eneste United-spillere, en flot 2018-19-sæson - faktisk så flot, at selveste FC Barcelona var ude med riven efter den svenske forsvarsspiller. Lindelöf afviste dog katalanerne med det samme. Men hvorfor?

- Der var mange skriverier om det. Men jeg har en kontrakt i United, og dem er jeg loyal overfor, så for mig var jeg aldrig i tvivl. Jeg ville blive i United, fordi, at jeg virkelig tror på det projekt, vi har kørende, og det var også derfor, jeg skrev under på en ny kontrakt, siger Victor Lindelöf.

- Jeg elsker at repræsentere United og have trøjen på hver dag. Mit mål da jeg kom til klubben var at vinde titler, men det har jeg ikke gjort endnu, og mit helt store mål er at kunne gå herfra med en masse titler på samvittigheden.

Ovenstående er naturligvis sød musik i ørerne for enhver Manchester United-romantiker, men i mellemtiden skal Manchester United, der er få point fra nedrykningsstregen, forsøge at afværge ustoppelige Liverpool hjemme på Old Trafford på søndag.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk