Lindelöf med masser af roser til holdkammeraterne

Forsvarsspilleren var stolt over, at holdet endnu engang holdt målet rent, og i den anden ende var der pæne ord til målscorerne.

Med 2-0-sejren over Swansea lørdag eftermiddag holdt United målet rent for 16. gang i denne Premier League-sæson. Det er flest af alle hold. 

Svenske Victor Lindelöf – som på Oldtrafford.dk blev kåret til kampens bedste – var efter kampen stolt af den statistik og delte ud af roserne til sine holdkammerater.

– Swansea havde to gode muligheder i anden halvleg, men vi havde David De Gea i målet, og som jeg altid siger, så er han en fantastisk målmand. Jeg synes, de to redninger beviste hans kvaliteter. Modstanderne har måske ikke mange afslutninger, men han er altid klar, når skuddene kommer. Han er en fantastisk spiller, sagde Victor Lindelöf til MUTV efter kampen. 

Han tog sig også tid til at kreditere nogle af de spillere, der afgjorde kampen i den anden ende af banen.

– De forreste spillere havde god bevægelse og god stemning mellem dem. De havde masser af frihed, og jeg synes, de viste det. De havde det sjovt, sagde svenskeren.

Lukaku gjorde det tidligt i kampen til 1-0 med sit 26. sæsonmål og sit Premier League-mål nummer 100.

– At score så mange mål er en stor præstation, og jeg er rigtig glad på hans vegne. Og selvfølgelig er vi glade for at have ham på holdet, sagde Lindelöf og fortsatte til holdets anden målscorer:

– Alexis havde også en rigtig god kamp, og han viste sin bevægelighed og kvalitet på bolden, så jeg er også rigtig glad på hans vegne.

Victor Lindelöf har deltaget i 25 kampe for United i alle turneringer i denne sæson.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Rygte: Mourinho giver grønt lys til Martial-salg

Næste artikel

Relancering af OldTrafford.dk Podcast

ANNONCE