Lindelöf døjer med rygproblem

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Lindelöf døjer med rygproblem

18 november, 2020 - 16:25
Victor Lindelöf har haft en mindre rygskade i et par uger. I går aftes tvang den ham fra banen i Sveriges landsholdskamp mod Frankrig.

Victor Lindelöf for Sverige ©Getty

Victor Lindelöf spillede fuld tid inden landsholdspausen i Uniteds sejr over Everton, på trods af at han i længere tid har døjet med smerter i ryggen.

"Ice Man" startede inde i Sveriges 4-2 nederlag til Frankrig i Nations League i går aftes, men måtte udgå ved halvleg. Det svenske landsholds assistenttræner Peter Wettergren har bekræftet at det var det samme rygproblem der så ham nødsaget til at forlade banen:

- Victor følte noget smerte efter kampen mod Kroatien, men sagde at han ville give alt for holdet i den næste kamp. Han var i stand til at træne fint dagen før kampen mod Frankrig og sagde han ville presse sig selv hvis nødvendigt. Ved halvleg gav han mig signal om at han ikke kunne fortsætte på banen.

Skaden gør Victor Lindelöf tvivlsom til kampen mod West Bromwich på lørdag, hvilket måske åbner døren for Axel Tuanzebe der har startet to kampe i denne sæson.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.