Lindelöf byder Varane-konkurrence velkommen: Det vil udelukkende udvikle os

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Lindelöf byder Varane-konkurrence velkommen: Det vil udelukkende udvikle os

06 september, 2021 - 20:34
Victor Lindelöf ser kun den ophobede konkurrence i midterforsvaret som positiv.

Victor Lindelöf ©Imago

Efter to opgør med den sædvanelige plads ved kaptajn Maguires side, måtte Victor Lindelöf se sig til takke med en plads på bænken til Manchester Uniteds seneste opgør mod Wolves. Her påbegyndte indkøringen af nyinkøbte Raphael Varane nemlig, og en tid med en nedsat mængde spilletid må antages at begynde for den nyudnævnte kaptajn for Sverige. 

Men Uniteds nummer 2 byder den intensiverede konkurrencesituation i bagkæden velkommen.

- Jeg synes, det er godt. Jge spiller i en af verdens bedste klubber. Det er klart, man vil have gode spillere, udtaler Lindelöf til det svenske medie Fotballdirekt.

- Det vil altid være en kompetitiv situation. Jeg ser det kun som positivt, at vi får gode spillere til klubben.

Varanes tilkomst må alt andet end lige betyde, at Lindelöfs spilletid bliver mere begrænset end de 29 kampe, det blev til i forhenværende sæson. Svenskeren ser dog positivt på det, og ser det tilmed som en kærkommen mulighed for at pleje fysikken.

- Det vil kun udvikle os. Fra mit synspunkt, ser jeg intet problem ved det. Nogle gange spiller jeg måske ikke en kamp, men for mig gør det slet ingenting. Jeg har spillet meget de seneste to år, og sidste år havde jeg rygproblemer og spillede med smerter, siger Lindelöf om risikoen for færre minutter.

I skrivende stund er Lindelöf til samling med det svenske landshold, som han sidste uge førte på banen som kaptajn for første gang.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her