Levitt og James hjælper Wales til sejr

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Levitt og James hjælper Wales til sejr

04 september, 2020 - 09:50
Ryan Giggs gav landsholdsdebut til Uniteds U23-midtbanedirigent Dylan Levitt i en 1-0 sejr over Finland i Nations League. Daniel James assisterede målet i en livlig optræden fra venstre fløj.

Dylan Levitt i sin landsholdsdebut for Wales ©Getty

Der er masser af Manchester United-blod på det walisiske landshold i disse dage.

Manager Ryan Giggs har før udtalt sig positivt om Daniel James potentiale, og i går aftes havde han igen et blik rettet mod Manchester da han gav unge Dylan Levitt sin debut på det walisiske landshold på midtbanen.

Levitt tog ikke banen med storm i sin første kamp, men har fået ros i walisiske aviser for at holde bolden kørende på en simpel og effektiv måde. Det nævnes dog at der var en anelse for mange boldtab, men alt i alt en godkendt debut for en spiller der endnu ikke har spillet en professionel kamp på klubplan.

Daniel James derimod havde en fornem aften. Livlig fra første fløjt fra sin favoritposition på venstre fløj, terroriserede han til tider den finske højreside med sin fart, der til tider synes at skræmme den finske bagkæde.

Han kronede sin fine præstation af med et simpelt fladt indlæg i boksen der gjorde det nemt for angriber Kieffer Moore at prikke den ind.

Fortsætter de to unge walisere disse fine takter er det ikke utænkeligt at Ole Gunnar Solskjær vil indlemme dem i førsteholdskampe for United i den kommende sæson.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.