Legenderne raser over United og Mourinho

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Legenderne raser over United og Mourinho

16 december, 2018 - 21:16
Der bliver ikke holdt igen i timerne efter nederlaget mod Liverpool.

Gary Neville ©Getty

Krisen er stor i Manchester United, der befinder sig i et dødvande, som får Brexit-forhandlingerne til at ligne morgengymnastikken hos Alternativet, og flere af klubbens store legender har dystre udsigter på klubbens vegne.

Her er der samlet en lille håndfuld af de citater, der er kommet efter kampen.

Gary Neville i SkySports-studiet:
"Bestyrelsen var naive, da de forlængede kontrakten med José Mourinho bare 18 måneder inde i den daværende. Klubben skal starte forfra, og det er ikke bare manageren, det er dybere end det. Bestyrelsen mistede kontrollen over klubben, da de forlængede Mourinhos kontrakt."

"De kan godt skifte træneren, og jeg tror, vi alle ved, det kommer til at ske til sommer, men det er ikke nok. Manchester Uniteds fans kan ikke stole på, at det hjælper, og som det er lige nu, glæder de sig ikke til den næste kamp. Klubben har ansat tre managers, der ikke har været de rigtige, så man er bare nødt til at sige, at noget er gået helt i stykker."

"Hvis du er en stor manager, der tager over til sommer, så vil du kræve, der bliver ryddet ud over dig. Der skal hyres nogle gode scouts, og der ansættes en, der er god til at rekruttere spillere. City, Spurs, Liverpool og Arsenal smadrer United, når det kommer til rekrutteringen."

"Paul Pogba kigger på Matic, Herrera, Fellaini og Fred. Ingen af dem kan aflevere en bold - de kan ikke tage imod den, eller spille den videre."

 

Roy Keane i SkySports-studiet:
"Jeg vil elske at vide, hvordan stemningen er på træningsbanen. Er det en glad gruppe? Når man ser på deres kropssprog, ligner det ikke, de nyder at spille for Manchester United. Nogle af dem ser helt uinteresserede ud - kommer det fra manageren?"

"José Mourinho har ikke ændret sig drastisk de seneste måneder. Det har altid bare handlet om ham. Når holdet vinder, er det hans skyld, og når de taber, så mangler han spillere. Det overrasker ikke nogen."

"Vi vidste alle, at klubben ville lide efter Sir Alex stoppede og selvfølgelig David Gill også. Vi snakker om personer, der kendte klubben ind og ud, men jeg tror ikke, jeg på noget tidspunkt tænkte, klubben ville falde så dybt."

Ryan Giggs ifølge Manchester Evening News: 
"Tidligere havde vi spillere som Eric Cantona, der gjorde dårlige afleveringer til gode afleveringer. Nu har vi Romelu Lukaku, der gør gode afleveringer til dårlige afleveringer."