Landsholdsoverblik: Flere United-spillere stråler

Paul Pogba og Romelu Lukaku kom begge på måltavlen, og i alt var 12 spillere far Manchester United i aktion for otte forskellige landshold tirsdag aften.

Det var en opløftende landsholdsrunde for flere United-spillere i går. I overskrifter tangerede Romelu Lukaku med to scoringer Belgiens landsholdsrekord for flest mål, Paul Pogba scorede direkte på frispark, og David de Gea var ankermand, da Spanien slog Argentina med hele 6-1.

Til gengæld måtte Uniteds reservekeeper Sergio Romero desværre humpe fra banen efter 22 minutter. Skadens omfang er endnu ukendt.

Rusland – Frankrig

Anthony Martial og Paul Pogba startede begge inde i venskabskampen, som blev spillet i St. Petersburg. Frankrig vandt 3-1 på et to mål af Kylian Mbappe og et frisparsksmål af Paul Pogba.

United-spillerens mål kan ses her.

Danmark – Chile

Alexis Sanchez var på besøg i Danmark, og det blev nogenlunde ligeså kedeligt, som hans første tid i Manchester United har været det. “De røde djævles” nummer 7 spillede 75 minutter af kampen, der endte 0-0.

Elfenbenskysten – Moldova

Eric Baily spillede 90 minutter for Elfenbenskysten i deres 2-1-sejr. Roger Assale og Nicolas Pepe scorede for hjemmeholdet, inden af Artur Ionita reducerede for gæsterne.

Belgien – Saudi Arabien

Det blev en stor aften for Romelu Lukaku, der med to mål tangerede rekorden som Belgiens mest scorende spiller nogensinde. Den tidligere Everton-angriber har nu scoret 30 mål for landsholdet.

Belgien vandt kampen 4-0, som Marouane Fellaini overværede fra bænken.

England – Italien

Jesse Lingard og Ashley Young startede begge inde, og Jesse Lingard byggede videre på sit mål og gode præstation fra Englands seneste kamp. Den 25-årige offensivspiller tog et hurtigt frispark, der gav Jamie Vardy mulighed for at score. 1-0.

Marcus Rashford kom ind i de sidste 20 minutter af kampen, der endte 1-1 efter sen straffesparksscoring af Lorenzo Insigne. Matteo Darmian var på bænken hele kampen.

Nigeria – Serbien

Nemanja Matic spillede 65 minutter af kampen, som Serbien vandt 2-0. Mon ikke at det passer United-manager Jose Mourinho udmærket?

Spanien – Argentina

Værterne fra Spanien smadrede Argentina 6-1 i en kamp, hvor Isco scorede fire mål. David de Gea spillede alle 90 minutter og blev noteret en assist for den her fremragende aflevering.

Desværre blev Sergio Romero skadet efter et sammenstød med – hvem andre end – Diego Costa. Uniteds reservekeeper måtte humpe fra banen efter 22 minutter.

Marcos Rojo spillede hele kampen og fik et gult kort.