Kyle Walker: Respekt til United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Kyle Walker: Respekt til United

07 december, 2019 - 21:50
Manchester Citys Kyle Walker var efter 1-2-nederlaget til United en skuffet mand. Han havde dog overskud til at rose Ole Gunnar Solskjærs tropper.

Marcus Rashford i duel med Kyle Walker ©Getty

Manchester United vandt her til aften med 2-1 over bysbørnene fra Manchester City. Et resultat som City-backen Kyle Walker naturligvis var skuffet over efter kampen.

- Vi som forsvarere må tage nederlaget på vores skuldre. Det er vores job at holde målet rent. Angriberne (Manchester City-angrebet, red.) skulle måske også udnyttet nogle af deres muligheder, udtaler Kyle Walker kort efter kampen til Manchester Evening News.

Den 29-årige engelske back havde dog også ros til sine rødklædte modstandere efter kampen:

- De (Manchester United, red.) havde en kampplan, og den virkede. De har hurtige spillere, som er farlige på omstillinger. De fortjener respekt for at steppe op i dag.

City-profilen afviste i slutningen af interviewet, at manager, Pep Guardiola, skal bebrejdes for nederlaget.

-  Vi kan ikke bebrejede manageren. Han har vundet utallige trofæer, og det kan jeg ikke sætte min finger på. Det bliver dog svært herfra, da Liverpool er brandvarme. De vinder, og det gør vi ikke. Der er stort hul i mellem os, men vi vil kæmpe til det sidste, slutter den skuffede englænder af med at sige.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.