- Kun Rashford viser gejst og vilje

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Kun Rashford viser gejst og vilje

19 marts, 2016 - 20:23
Thierry Henry er kritisk overfor United-spillerne, og mener kun, at det var Marcus Rashford, som kan være indsatsen mod Liverpool bekendt.

Marcus Rashford ©Getty

United vs Liverpool har altid været kampen over alle kampe, for spillerne på de to mandskaber. Men i følge Thierry Henry var det kun Marcus Rashford, der i torsdags udviste den gnist og vildskab der kræves i sådanne lokalbrag.

- Jeg så en kamp, hvor kun en fyr så ud til at have forstået, at det altså var en kamp mellem United og Liverpool. Han var den eneste, som udviste interesse. Det var Rashford. Han havde den gnist der skal til i disse kampe. Han løb til sidste fløjt, lagde pres på Liverpool i de sidste minutter, han kom godt med tilbage og angreb desuden hele tiden, lyder det fra Henry.

Den unge angriber har taget alle med storm, siden han i sin debut mod FC Midtjylland scorede to gange, og fulgte op få dage efter mod Arsenal, med to scoringer yderligere.

I morgen venter så et nyt stort brag for United, der gæster Etihad og skal krydse klinger med naboerne fra City. Og i følge Thierry Henry er det forkert at smide al skylden for den dårlige sæson på manager Louis van Gaal. Hvis spillerne konstant leverer som i torsdags, må de også tage deres del af ansvaret.

- Rashford var den eneste, der inde på banen viste, at han vidste hvad der var på spil. Jeg ved ikke, om nogle af spillerne ikke ved hvad det vil sige at repræsentere United. Man kan godt nogle gange kritisere van Gaal, men spillerne må også forstå hvad det betyder når man trækker den trøje over hovedet - det betyder succes, siger Henry i følge Sky Sports.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her