Kom til kæmpe release-party med Pete Boyle på Grisen

Lørdag den 1. december fejrer vi jubilæumsudgivelsen ”Sammen om United i 15 år” med et brag af en fest på Den Glade Gris. For 100 kroner får du et magasin, fri fadøl i en time og Pete Boyle.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så sæt et stort fedt X i kalenderen den 1. december. OldTrafford.dk inviterer til release-party for sitets jubilæumsmagasin og får fløjet den legendariske Manchester United-fan Pete Boyle ind til anledningen.

Arrangementet på Den Glade Gris starter klokken 15:30 og for blot 100 kroner får du følgende:

– Et eksemplar af magasinet ”Sammen om United i 15 år” (normalpris 79 kr)
– Frie mængder iskold fadøl i en time
– Kogende hed stemning med Pete Boyle
– De bedste pladser til Manchester Uniteds kamp klokken 18.30.

Der er kun 100 pladser, og du sikrer dig din ved at købe billet her. 

Gratis øl per købt magasin

Er du ikke en af de heldige 100, der når at sikre sig en plads, er der stadig håb. Den Glade Gris åbner op for alle klokken 17:30, en time før kampstart i Manchester Uniteds kamp mod Southampton.

Her vil det være muligt at købe jubilæumsmagasinet for 79 kroner – og for hvert købt magasin, får du en gratis fadøl med i prisen

Betalingen foregår via MobilePay, så du behøver ikke tage kontanter med.

Hvad er det for et magasin?

I 2018 har OldTrafford.dk eksisteret i 15 år, og det fejrer vi med et 132 sider langt jubilæumsmagasin.

Vi har besøgt Manchester United-legenden Ole Gunnar Solskjær i Molde i Norge til et eksklusivt interview.

Vi tegner et portræt af både folkene på og sitet – fra smeden i Galten med data fra 5613 United-kampe på sin PC til pensionsrådgiveren i København, der kan huske resultatet fra samtlige kampe i OldTrafford.dk’s levetid.

Og så tager vi klubbens præstationer og udvikling siden 2003 under lup og gennemgår årene sæson for sæson. Den vildeste start-11’er sættes, de bedste sange på lægterne hyldes, og det undersøges, om alt håb er ude i forhold til at komme af med Glazer-familien.

Hvem er Pete Boyle?

Pete Boyle er ”dirigenten” på pubben Bishops Blaize, et stenkast fra Old Trafford. Til alle hjemmekampe fyrer han op for de omkring 500 mennesker ved at starte sange og skabe stemning.

Igennem hele OldTrafford.dk’s levetid har han været en af de markante og indflydelsesrige Manchester United-fans i verden. Han har udgivet adskillige CD’er med United-sange, og han har selv fundet på teksten til flere af de allermest kendte.

Pete Boyle har også tidligere besøgt Den Glade Gris i København – og det har været en fest hver gang!

Forrige artikel

Sky Sports: United aktiverer de Gea-klausul

Næste artikel

Konkurrence: Køb magasin og vind Carricks nye selvbiografi

ANNONCE