Klopp mener, at United kun forsvarede sig

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Klopp mener, at United kun forsvarede sig

20 oktober, 2019 - 20:42
Jürgen Klopp var en bitter mand efter dagens uafgjorte resultat mod Manchester United. Den tyske manager udtalte blandt andet efter opgøret, at United kun fokuserede på at stå godt i forsvaret.

Jürgen Klopp ©Getty

Liverpools manager, Jürgen Klopp, blev efter dagens resultat interviewet af en BBC-rapporter. Her udtalte tyskeren sig om alt lige fra, hvilket syn han har på kampens VAR-kendelser til hjemmeholdets tilgang til opgøret.

- I dag fortjente vi et point. Vi kunne have vundet, men det her (præstationen, red.) er ikke nok mod United, udtalte Klopp blandt andet.

Kampen havde en række VAR-gennemgange, hvor dommer, Martin Atkinson, kom i søgelyset. Dette skete blandt andet ved Uniteds godkendte 1-0-scoring samt Sadio Manés udligning til 1-1, som efterfølgende blev anulleret, fordi senegaleseren brugte hånden som hjælp til at få tæmmet bolden.

- Det (VAR, red.) er godt med hensyn til offsides og hånd på bolden, men i disse situationer har vi ikke fået det løst korrekt endnu. Jeg var fortrøstningsfuld i forhold til, at den (Uniteds første scoring, red.) ville blive omstødt, men i så fald er de nødt til at ændre deres måde at gøre det på, fordi der er ikke mange situationer, som bliver omstødt. 

- Uden VAR er jeg 100% sikker på, at Atkinson ville have fløjtet for frispark.

Klopp henviser i ovenstående citat til situationen før Uniteds 1-0-scoring, hvor Victor Lindelöf gik i en duel med Divock Origi, som faldt til jorden. Liverpool-manageren havde i den forbindelse håbet, at en efterfølgende VAR-gennemgang ville finde frem til et frispark og dermed en annulleret United-scoring.

Derudover havde Klopp også en lille kommentar at knytte til Uniteds spillestil i forbindelse med dagens opgør.

- De forsvarer sig kun. Det er ikke en kritik – det er blot fakta.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk