- Klopp drømte om United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Klopp drømte om United

11 oktober, 2017 - 20:25
Ifølge Jurgen Klopps tidligere træner, drømte den nuværende Liverpool-manager tidligere om at være manager for United.

Jurgen Klopp ©Getty

Da Jurgen Klopp for en håndfuld sæsoner siden slog sit managernavn fast i fodboldeuropa, var han træner for Borussia Dortmund. Den gang var der mange United-fans, der begyndte at håbe, han en dag ville træne 'De Røde Djævle'.

I dag er Klopp som bekendt træner for ærkerivalen Liverpool, men ifølge Eckhard Krautzun, der var træner for Klopp i hans aktive karriere, var det i sin tid Manchester United, der var målet for Klopp.

- Jeg er ikke overrasket over, at han er nået langt. Han har altid haft ambitioner. Det var hans store drøm at komme til England, og hans yndlingsklub var Manchester United. Det sagde han hvert fald, siger Krautzun til tyske Bild.

Krautzun, der var manager for Klopp, da Liverpool-manageren spillede i Mainz, havde et tæt venskab med Sir Alex Ferguson, og han tror på, at Klopp kunne være United-manager, hvis sædet var ledigt i 2015.

- Han ønskede at komme i arbejde igen hurtigt, da han stoppede i Dortmund. Den gang sagde jeg, at hvis han tog til udlandet, ville hans mål være United. Men da tilbuddet fra Liverpool kom efter tre måneder, tog han det uden tøven.

Jurgen Klopp har endnu til gode at slå United i Premier League. En enkelt sejr er det dog blevet til for tyskeren. Det var i Europa League i foråret 2016.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford