Kleberson: Salg af Lukaku vil være et tab for United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Kleberson: Salg af Lukaku vil være et tab for United

10 juli, 2019 - 20:39
Den tidligere Manchester United-spiller, Kleberson, mener at det vil være et tab for Manchester United, hvis de sælger Lukaku.

Romelu Lukaku ©Getty

Meningerne om Romelu Lukaku er mange, og senest har den tidligere Manchester United-spiller Kleberson udtalt sig om rygterne om den store belgiers fremtid. Efter sigende er der flere store klubber, som er interesseret i Lukaku, hvor særligt Inter Milans’ navn er gået igen.

Den tidligere verdensmester mener dog, at hvis United skulle vælge at sælge spilleren, vil det være et tab for klubben.

- Jeg er stor fan af Lukaku, han er en fantastisk spiller. Hvis du er træner, er han helt sikkert en, man ønsker i sin trup – for ligegyldigt om han starter på banen eller bænken, så vil han altid hjælpe holdet til at score mål. Han kan spille på toppen og han kan bruges som spilstation. Yderligere kan han også bruges bredt i banen, hvor han kan skabe problemer. Han er en utilregnelig spiller. Hvis han forlader klubben, er det et tab, udtaler Kleberson til MEN Sport via YourPromotionalCodes.

Lukaku havde en svær sæson, hvor han blev sat på bænken efter en længere scoringskrise. Særligt efter José Mourinhos’ fyring tilbragte han en del tid på bænken, da det lod til at Ole Gunnar Solskjær foretrak Marcus Rashford og hans hurtighed på toppen.

- Angribere overlever på mål og statistik, så det er hårdt, når det går skidt. Sæsonen ændrede sig hurtigt for ham, men hvis han forbereder sig mentalt på preseason, kan han lande på hans ben igen. Jeg håber, at han bliver i Manchester United og beviser sit værd, slutter han.

Den mest scorende på det belgiske landshold nogensinde scorede blot 12 mål i Premier League sidste sæson.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.