King giver United et halvt år

Manchester Uniteds norske angriber Joshua King giver klubben til december. Hvis ikke han får chancen da, så vil han overveje at forlade Old Trafford.

Som 16-årig skiftede Joshua King tilværelsen i Oslo ud med en kontrakt i England, hvorpå Manchester United stod som arbejdsgiver.

Det var for 4 år siden. Nu er King 20 år og aktuel på det norske landshold, men er bare blevet skiftet på banen en enkelt gang for den engelske storklub. Det får nu nordmanden til at overveje et nyt skridt i karrieren.

– Jeg har sat mig selv en frist til jul. Har jeg ikke fået mere spilletid der, så vil jeg overveje at skifte klub. Allerhelst vil jeg helst blive i England, men skal jeg vende tilbage til Norge, så er Molde den eneste klub, der kan blive aktuel. Jeg har været slemt plaget af skader de seneste par år, men var i rigtig god form da Ole Gunnar (Solskjær, red.) trænede os på reserveholdet, fortæller Joshua King fra den norske landsholdslejr til VG.

Igennem tiden i United har King været udlånt til Preston, Borussia Mönchengladbach og Hull.

Ikke verdens undergang

Han medgiver, at hans situation i klubben aldrig har været bedre, men må samtidig se i øjnene, at han med købet af Robin van Persie fortsat er langt nede i angrebshierakiet i United.

– Signalerne lige nu er bedre end under pre-season, men hvis jeg ikke er med på førsteholdet, så er det ikke sjovt, at jeg bare sidder tilbage. Jeg er god nok til at spille fodbold et andet sted. Det er ikke, hvilken som helst klub jeg er i. Hvis jeg ikke får gennembruddet her, så er det ikke verdens undergang, siger den unge nordmand til TV2 Norge.

– Jeg har været en del skadet, været på et par udlån og har aldrig fået en hel sæson i United. Jeg har snakket med mine forældre og min agent, og vi blev enige om at blive der de næste seks måneder.

– Reserveholdstræneren har sagt, at jeg skal arbejde hårdt for det og lytte til alt, hvad han siger. Hvis jeg ikke er blevet førsteholdsspiller til den tid, så mente han, at jeg kunne tage afsted velvidende om, at jeg havde gjort alt, hvad jeg kunne.

Forrige artikel

Owen skifter til Stoke

Næste artikel

Ferguson vil prøve Usain Bolt af

ANNONCE