Keane: Pogba er et problem

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Keane: Pogba er et problem

25 april, 2019 - 00:01
Den tidligere Manchester United-anfører er langt fra tilfreds med, hvad han ser fra Paul Pogba.

Roy Keane ©Getty

Det er en svær tid at være Manchester United-fan i, og en af dem, der har vist sig at gå rigtig meget op i klubben er den tidligere anfører Roy Keane. 

Han er efterhånden ked af at se, hvordan flere United-spillere bærer sig ad i den røde trøje, og både før og efter aftenens kamp mod Manchester City var han efter Paul Pogba.

- Jeg tror ikke på et ord, han siger. Han mener det ikke, og jeg tror virkelig ikke, han selv tror på, hvad han siger, siger Roy Keane på SkySports med henvisning til et interview, Pogba forleden gav, hvor han undskyldte for præstationen mod Everton.

Roy Keane var efter aftenens kamp ikke mere afdæmpet, og han advarede Ole Gunnar Solskjær mod, at United-spillerne vil udsatte ham for det samme, som de udsatte José Mourinho for. De vil lade ham i stikken.

- Leoparder ændrer ikke deres pletter. Der er for mange snydere i den her klub til, at Manchester United kan komme tilbage til toppen, siger han.

United-legendens tidligere holdkammerat Gary Neville deler Keanes bekymringer om deres fælles tidligere klub, og den tidligere højreback tror slet og ret ikke på, at Pogba ønsker at være i klubben.

- Han spiller som en, som ikke rigtigt gider være der. Vi kender hans agent og den indflydelse, han har på ham. Vi ved, at Pogba er fokuseret på, at andre klubber er interesseret i ham, og han spiller som en, der har hovedet et andet sted, siger Neville.

Onsdag aften er der flere rygter, der fortæller, at Paul Pogba som den eneste ikke-Liverpool og City-spiller vil være på årets hold i Premier League.