Karaktergivning: Martial og Williams imponerede i 3-1-sejr

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karaktergivning: Martial og Williams imponerede i 3-1-sejr

10 november, 2019 - 17:17
Specielt offensiven sprudlede mod Brighton søndag eftermiddag. Ingen United-spillere faldt igennem.

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 - Den middelmådige indsats - Dog mere negativ end positiv
5 - Den middelmådige indsats
6 - Den middelmådige indsats - Dog mere positiv end negativ
7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner 
9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6 
Den spanske keeper havde ikke meget at lave. Han kunne ikke stille noget op ved målet, men skal have ros for flere gode og hurtige igangsætninger, som startede giftige kontraangreb. 

Aaron Wan-Bissaka - 5
Som altid solid defensivt, hvor han stoppede Brighton-spillerne i sin vanlige aggressive "edderkoppeagtige" stil. Offensivt bringer han dog stadig for lidt, og kontrasten til den frembusende Brandon Williams på modsatte back. 

Victor Lindelöf - 5 
En forholdsvis anonym præstation af svenskeren, der lavede lidt for mange fejlafleveringer, men omvendt heller ikke stod bag nogle graverende fejl. 

Harry Maguire - 6
Det store hoved havde heller ikke meget at se til, men han var involveret i 2-0-målet, hvor han sammen med Scott McTominay skabte tumulten, der førte til selvmålet. 

Brandon Williams - 8
Den unge backs første start i Premier League, og hvilken en af slagsen. Defensivt er han aggresiv og tændt, offensivt bidrager han enormt meget og var også kommet på tavlen, hvis det ikke var for en flot redning af Brighton-keeperen. 

Scott McTominay - 6
En godkendt dag på kontoret for skotten, der nåede at juble over sin scoring, inden den blev registreret som selvmål. Clearer mange bolde i feltet, fylder meget på midtbanen, men laver også for mange fejlafleveringer.

Fred - 7
En positiv præstation af brasilianeren, der både havde giftige forsøg på mål og gode dybde afleveringer til Martial. Virkede også omhyggelig i presspillet.

Daniel James - 7 
Den walisiske kant er en fryd for øjet; klassisk kantspiller med fart i støvlerne og direkthed i spillet. Burde have fået en assist, da han satte Rashford flot op og burde måske også have scoret et enkelt mål selv. 

Andreas Pereira - 7
Kan være fint tilfreds med sin indsats. Han bliver registreret for et mål og et udmærket skudforsøg, inden han tages fra banen efter 70 minutter.

Marcus Rashford - 6
Han laver så mange gode ting; flotte driblinger, et super mål, gode løb. Men hans præstation skæmmes af de mange afbrændere. Han burde have scoret hattrick i dag, og han så tydeligt frustreret ud, da han blev skiftet ud i det 90. minut. 

Anthony Martial - 8 (Kampens spiller)
Stor kamp af franskmanden, selvom han ikke scorede. Hans præstation som targetman var drabeligt dynamisk, og han var i flere tilfælde både klog og uselvisk, når han spillede Pereira og Rashford op til mål. En konstrant trussel selv.

Jesse Lingard (skiftet ind 70. minut) - 5
Nåede ikke at gøre mere væsen af sig.

Marcus Rojo (skiftet ind i 90. minut) - UB

Mason Greenwood (skiftet ind i 90. minut) - UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.