Karakterer: Tandløse United langt fra 10-taller

Bruno Fernandes præstation i debutkampen var lige til glemmebogen – ligesom de fleste andre United-spilleres formåen mod Wolves i 0-0-løsningen.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 7 (Kampens spiller) 
Leverede en klasseredning på et “Aguero-agtigt” forsøg fra Raul, der var tordnet op i målnettet, hvis han ikke havde haft så sikre hænder. Udover det var han sikker.

Aaron Wan-Bissaka – 6
Tacklede som altid som en drøm og var vigtig i et par situationer. Offensivt bidrog han med enkelte gode aktioner, men havde det generelt svært mod det kompakte Wolves-hold. 

Harry Maguire – 5
Brændte en stor chance i slutningen af kampen og blev i enkelte situationer “man handled” af Traoré. Dog kan han – ligesom resten af United-forsvaret – være tilfreds med at holde nullet. 

Victor Lindelöf – 5
Måtte lave et par professionelle frispark, hvor han kom på mellemhånd. Blev tørret i en enkelt situation, men havde ellers en stille dag på kontoret. 

Luke Shaw – 5
Han skal have ros for at komme så meget med frem samt en solid arbejdsindsats. Men han laver mange fejl – både offensivt og deffensivt. Brandon Williams bør være førstevalg lige pt. 

Andreas Pereira – 4 (skiftet ud i 72. minut) 
Endnu en kamp hvor man lidt sidder tilbage med spørgsmålet, “hvad er det egentlig, som Pereira bringer til det her hold?”. Masser af gode intentioner, men han lignede aldrig manden, som skulle låse Wolves op. 

Fred – 5
Var den af midtbanespillerne som slap bedst fra sin præstation. Brasilianeren har virkelig lært at time sine tacklinger til nærmest perfektion, og det gør ham til en værdifuld felt-til-felt spiller. Mangler dog slutproduktet oppe foran. 

Bruno Fernandes – 5
A for effort. Han var ikke kuet af scenen og begivenheden, og han turde både at modtage bolden og trykke af. Ret meget mere positivt er der ikke at sige. Han virkede til at have svært ved at finde sin rette position på banen, og han lavede for mange fejlafleveringer. 

Juan Mata – 5 (skiftet ud i 88. minut) 
I modsætning til de fleste andre United-spillere, så løber Mata rent faktisk uden bold. Med lidt held var hans forsøg fra kanten af feltet gået i kassen, og så havde han været dagens mand i skysovs.

Daniel James – 4 (skiftet ud i 88. minut) 
Han er svær ikke at holde af, for han arbejder som en hest. I dag var der bare absolut intet der lykkedes for ham, og sådan har det desværret været i de fleste af hans kampe de senste måneder.

Anthony Martial – 4
Han er til gengæld svær at holde af, når han med sin lidt lade attitude slår ud med armene efter et boldtab, eller skubber en Wolves-forsvarer i ryggen, fordi han ikke har speed nok til at løbe bolden op. Endnu en skuffende dag for franskmanden.

Indskiftede spillere 

Mason Greenwood – 5 (skiftet ind i 72. minut) 
Kunne ikke nå at gøre meget væsen af sig, men kom da trods alt frem til et enkelt langskud. 

Jesse Lingard – UB (skiftet ind i 88. minut) 

Diogo Dalo – UB (skiftet ind i 88. minut) 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Stilfærdig affære mod Wolves endte i remis

Næste artikel

Wolves-manager glad for holds indsats

ANNONCE