Karakterer: Pogba og co. dumper med manér

Efter dagens rædderlige præstation mod Cardiff er det største lyspunkt det faktum, at Manchetser United nu officielt kan holde sommerpause.

Hvis nogle af Manchester Uniteds spillere ville vise, at de ikke ønsker at fortsætte i klubben, var dagens præstation den perfekte eksamen.

For der var sandt for dyden meget få lyspunkter, da man på forfærdelig vis sluttede sæsonen af med et nederlag til nedrykkerne fra Cardiff på 0-2. Det afspejler sig i vores karakterafgivning, som du kan læse herunder.

David de Gea – 2
Havde en enkelt god redning i anden halvleg, men lukkede alligevel to mål ind mod et kommende Championship-hold.

Diogo Dalot – 1 (udskiftet efter 74 min.)
Den unge United-back fik igen chancen fra start, men skuffede igen fælt. Selvom straffesparket var hårdt, var han medskyldig i begge Cardiff-scoringer og lagde en lad indstilling for dagen.

Chris Smalling – 2
Blev sammen med resten af United-defensiven udstillet af et af Premier Leagues dårligste udebanehold.

Phil Jones – 2 (udskiftet efter 45 min.)
Havde et par enkelte vellykkede aktioner, før han blev udskiftet i pausen. Er (stadig) ikke United-materiale.

Ashley Young – 2
Lod alt for nemt gæsterne komme igennem på kanten, og kunne intet gøre for at dæmme op for angrebet, der førte til 2-0-scoringen.

Scott McTominay – 2
Gjorde intet positivt væsen af sig, og blev flere gange overmatchet på den centrale midtbane.

Paul Pogba – 1
Burde have været første mand på udskiftningsbænken. Helt igennem horribel indsats af franskmanden, der ligner en mand, der drømmer sig langt væk fra Drømmenes Teater.

Andreas Pereira – 3 (udskiftet efter 74 min.)
Var et af de små lyspunkter især i første halvleg, hvor han var med til at skabe uro for Cardiff-forsvaret, men mere og mere faldt ud, som kampen skred frem.

Marcus Rashford – 2
Den unge englænder brændte igen i dag chance på chance, og selvom han forsøgte at udfordre Cardiff-forsvaret, ligner han en mand, som er totalt blottet for selvtillid. Skal tage sig sammen, hvis han vil have en rolle efter sommerpausen.

Jesse Lingard – 1
Var usynlig i næsten hele kampen og gjorde meget lidt for at vise, at han også på sigt skal være i Uniteds førsteholdstrup.

Mason Greenwood – 4 (kampens spiller)
Den blot 17-årige Greenwood viste masser af gejst i sin første Premier League-start. Han udfordrede konstant Cardiff-forsvaret og kom flere gange frem til gunstige muligheder. Det kommer teenageren til gode, selvom det retfærdigvis skal siges, at han skal arbejde på sine afslutninger. Men bestemt en optræden, der lover godt for fremtiden.

Anthony Martial – 2 (indskiftet efter 46 min.)
Kom ind fra starten af første halvleg og forsøgte momentvis at skabe ravage i Cardiff-feltet. Havde en afslutning, som voldte Neil Etheridge problemer, men fik ikke forløst indsatsen og faldt i niveau mod slut.