Karakterer: Pereira og Lukaku i top – Pogba og Rashford i bund

Der var dømt omvendt dag på Old Trafford, da der var flotte præstationer til spillere, der tidligere har haft det svært i United, mens spillere i topform viste svagheder.

David de Gea: 5

De Gea havde ikke det store at lavee i dag, men lukkede alligevel to mål ind. Heraf skulle en keeper på hans niveau have taget 0-1-målet, på trods af, at det var et fremragende spark af Yann Valery. Ikke vanlig standard fra spanieren.

Ashley Young: 6

En udmærket præstation af Young, der var solid men aldrig fantastisk. Var heldig med, at han ikke begik straffespark på Nathan Redmond i første halvleg på en unødvendig forseelse.

Chris Smalling: 6

Ligeledes er Smalling heldig med ikke at have fået begået et straffespark, da han lavede en lignende aktion. Var dog solid og fortjener ros for ikke at tillade store chancer til Southampton.

Victor Lindelöf: 7

Svenskeren bliver bedre og bedre for hver kamp. Har udviklet sig til at være den helt store leder i forsvaret. Satte stort set ikke en fod forkert – igen i dag. Flot kamp af Iceman.

Luke Shaw: 6

Skulle have presset Yann Valery, der fik mulighed for at lave langskudsmålet til 0-1. Dog leverede Shaw en fin indsats igen i dag med fine defensive og offensive kontributioner.

Scott McTominay: 6

Den unge skotte havde en udmærket dag på kontoret, hvor han aldrig faldt igennem, men heller ikke viste det store væsen af sig.

Andreas Pereira: 8 (Kampens spiller)

Klart Andreas’ bedste præstation i United-trøjen. Han spillede med selvtillid, fin boldbehandling og overblik, og kronede præstationen med et fremragende langskudsmål. Mere af det, tak!

Paul Pogba: 5

Viser i glimt, at han er den bedste spiller på banen, men det blev aldrig til det store for Pogba. Brændte også straffesparket i overtiden på sløj vis.

Alexis Sanchez: 5

Spillede i grunden ikke en dårlig kamp, men gjorde aldrig en forskel. Skaden til ham virker bekymrende.

Marcus Rashford: 5

Det var ikke meget, der fungerede for Rashford. Viste gåpåmod, men den unge englænder havde ikke heldet med sig i dag.

Romelu Lukaku: 8

Fire mål i to kampe, og Lukaku er tilbage. Satte ikke en fod rigtigt i første halvleg, men det er fuldstændig ligemeget, når man er så kampafgørende, som han var i dag.

’52, Diogo Dalot: 7

Flot, flot indhop af Dalot, der muligvis viser, at han har fundet den position, han bør spille fremadrettet. Derudover lavede han i dag sin anden assist i sæsonen, som eksempelvis er flere, end Naby Keita har lavet.

’82 Fred og ’95 Chong: UB

 

Forrige artikel

Sanchez skal scannes - mistanke om ankelskade

Næste artikel

Highlights: Se alle basserne fra 3-2-sejren

ANNONCE