Karakterer mod Luton: Præstationer på det jævne

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karakterer mod Luton: Præstationer på det jævne

22 september, 2020 - 23:33
Manchester United fik ekspederet Luton Town ud af Carabao Cuppen med en 3-0-sejr. Læs karaktererne til United-spillerne herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Dean Henderson - 7
Det var ikke meget, "Deano" havde at lave i dag. Men når hans nummer var kaldt, bragte han en fremragende og kampafgørende redning i det 80. minut, som han fejrede med en fed jubel bagefter. Har ikke spillet sig længere fra David de Gea - tværtimod.

Aaron Wan-Bissaka - 5
Havde intet at lave defensivt og var fint med i opspillet, men på den sidste tredjedel har han fortsat rigtig meget at lære. Dog kan "Spiderman" godt være sin præstation bekendt, og han er nok med fra start, når United skal til Brighton i weekenden i Premier League.

Eric Bailly - 7
Var klart Uniteds bedste mand i bagkæden, hvor han lavede flere gode tacklinger, var overraskende god på bolden, og som prikken over i'et, var han ansvarlig for clearingen på stregen, der faldt efter Hendersons føromtalte redning. Kan han holde sig skadesfri, bør han være Maguires makker over Victor Lindelöf.

Harry Maguire - 6
Havde ikke det store at lave, var okay med i opspillet og gjorde sig aldrig videre bemærket. Men det behøves han selvfølgelig heller ikke. Business as usual for United-kaptajnen.

Brandon Williams - 5
Var en smule for flyvsk og usikker på bolden, men gav omvendt heller intet den modsatte vej. Gjorde det okay.

Nemanja Matic - 6
Matic gjorde, hvad der var forventet af ham med rolig boldomgang og kloge placeringsevner, som gjorde, at Luton aldrig vandt kampen om midtbanen. Dog klædte det ham ikke, at han kom så meget på bolden på den sidste tredjedel, men det er heller ikke hans job.

Fred - 6
Gjorde en fin figur som 8'er, hvor man, selvom han har offensive mangler, sagtens kan se, hvad han kan bringe, når han har en stabiliserende midtbanespiller bag ham. Voldsomt vigtig i Uniteds presspil i dag, og har en stor andel i, at Luton aldrig kom frem på banen. Trækker dog ned, at han aldrig skabte noget fremad.

Juan Mata - 6
Indgik i fine kombinationer med Donny van de Beek og scorede straffesparket til 1-0, men ellers var der for mange uskarpe aktioner for Juan Mata til, at hans karakter kan komme længere op.

Donny van de Beek - 6
Indgik fint i relationsspillet og kombinationerne og viste, at han er et niveau over de andre offensive spillere, der startede for United. Dog var det lige ved og næsten for Uniteds nye hollænder.

Jesse Lingard - 7 (Kampens spiller)
Selvom det er mod et Championship-hold, fortjener "JLingz" stor kredit for sin præstation. Slutproduktet var der ikke, men alle 90 minutter var fyldt med initiativ og energi, som vi for år tilbage var vant til at se fra ham. Rart at se, at der måske er røget lidt ekstra selvtillid ind hos ham - så kommer slutproduktet forhåbentlig senere.

Odion Ighalo - 4
Eneste United-mand, der er under gennemsnittet, men det fortjener man heller ikke, når man næsten ikke sætter en fod rigtigt i en fodboldkamp. Nigerianeren får dog dét, at han havde svære betingelser overfor en lavtstående bagkæde, men han skal bringe meget mere, hvis han skal tættere på startelleveren.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.