Karakterer: Midtbane og Rashford styrer slaget

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karakterer: Midtbane og Rashford styrer slaget

04 december, 2019 - 23:17
Bagkæden havde ikke meget at se til, midtbanen dominerede, og Rashford styrede slaget ene mand oppe foran. Gode karakter til aftenens præstation.

Marcus Rashford ©Getty

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - Dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - Dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 David de Gea – 6

Spanieren blev ikke for alvor udfordret. Men så sikker ud i de indgreb hvor han blev nødvendig.

Aaron Wan-Bissaka – 6

Havde en ret anonym første halvleg, men viste prøver på sine blokeringer og tacklinger i anden. Offensivt tog han ikke altid den rette beslutning, men har energi nok til at være med fremme.

Victor Lindelöf – 6

Ham og Maguire havde ikke det store arbejde for i aftenens kamp. Men Lindelöf vandt nogle gode dueller højt oppe på banen til tider.

Harry Maguire – 6

Ikke meget han blev udfordret af en ret usynlig Harry Kane. Virkede rolig i sine aktioner.

Ashley Young – 5

Måske lidt hårdt ved Young der egentlig spillede en rutineret anden halvleg. Men i første halvleg gav han bolden væk unødvendigt flere gange, og holdt ikke altid øje med Serge Auriers løb bag ham.

Fred – 8

En af Freds allerstærkeste kampe i trøjen. Han så forvandlet ud med McTominay ved sin side. Var her, der og alle vegne både offensivt og defensivt. Spilstyrende med fremadrettede afleveringer, utrolig energisk med vigtige løb tilbage i banen, plus bolderobringer og blokerede skud. Højt niveau.

Scott McTominay – 7

Lignede ikke en mand der lige er kommet tilbage fra skade. Var stærk og atletisk og rolig på bolden. Med ham på midtbanen kan bagkæden ånde meget mere roligt. Ikke hans bedste kamp nogensinde, men hans tilstedeværelse alene gjorde underværker.

Daniel James – 6

Hans presspil er fænomenalt. Super energi og løbevilje. Havde også et par skud på mål i anden halvleg, men er ellers ikke involveret i Uniteds største chancer.

Jesse Lingard – 5 (Udskiftet efter 87 minutter)

Lingard arbejder hårdt og prøver virkelig at være involveret i det offensive spil. Som regel mangler der dog kvalitet – især hans førsteberøring ser ikke altid god nok ud. Havde et godt forsøg på mål i første halvleg.

Marcus Rashford – 8 (Man of the Match)

Jeg havde lyst til at give den til Fred, men med Rashford på det her niveau af selvtillig er han en fryd at se spille. Modig og direkte i sine løb, og hold op hvor havde han sine shooting boots på i dag. Udover et sikkert eksekveret straffespark og det første mål, tvang han Gazzaniga ud i flere gode redninger og knækkede næsten overliggeren med et drøn. Involveret i alt Uniteds gode offensive spil.

Mason Greenwood – 6 (Udskiftet efter 80 minutter)

Ikke den mest nævneværdige præstation fra Greenwood der bliver lidt overskygget af Rashford. Men han arbejdede hårdt, var god i presset og viste glimt af hans koldblodighed på bolden. Havde et fint forsøg på mål i første halvleg.

 Andreas Pereira – 4 (Indskiftet efter 80 minutter)

Kunne ikke vænne sig til tempoet i kampen.

 Luke Shaw – UB (Indskiftet efter 87 minutter)

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.