Karakterer: Martial er Uniteds bedste på en ellers gumpetung aften

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karakterer: Martial er Uniteds bedste på en ellers gumpetung aften

11 august, 2020 - 00:10
Der var ikke meget at råbe hurra for, som kampen skred frem mod FCK i aftenens Europa League-kvartfinale. Spillet var langt fra velsmurt, og flere gange måtte man undre sig over, hvorfor United ikke kunne gøre det bedre mod Superligaens nummer to.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Sergio Romeo – 6

Får ikke mange bolde sendt afsted på kassen, men gør sit arbejde, når det gælder.

Brandon Williams – 5

Spiller en OK kamp og arbejder altid hårdt. Der er dog ikke noget bemærkelsesværdigt over Williams’ præstation i dag. Falk laver en ond finte på ham, der er lige ved at resultere i en FCK-scoring. 

Harry Maguire – 6

United-kaptajnen har en stor tilstedeværelse, men udsætter sig selv for sløseri indimellem i form af uprovokerede fejlaflveringer. Modsat viser han dog også et flot overblik på banen, og det trækker op.

Eric Bailly (ud 69’) – 5

Det er Bailly’s fortjeneste, at United ikke kommer bagud 1-0 i starten af kampen. Ivorianeren viste fine defensive takter, men træffer fortsat nogle besynderlige beslutninger.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Han er sikker i defensiven som altid, men Wan-Bissaka viser kun glimt af kvalitet fremad i banen. Det er simpelthen for ofte, at han går i stå og sår tvivl om det næste skridt.

Fred (ud 69’) – 3

Det er ikke godt nok i aften. Fred arbejder hårdt, men fejler på stort set alle andre parametre. Han er for dårlig i sit pasningsspil og læser ikke altid spillet korrekt. Jeg er måske lidt hård, men jeg forventer meget mere i kraft af hans stærke form, før coronakrisen indtraf.  

Paul Pogba – 5

Pogba var lidt af en humørspiller her til aften. Der er mange fejl og meget sløseri, men indimellem sker der også bare nogle rigtig gode ting, når franskmanden leger med bolden.

Marcus Rashford (ud 113') – 3

Rashford har meget lidt at byde på i momenter, men manden med det store hjerte ligner ikke sig selv for tiden. Det er ganske enkelt ufarligt, når han er på bolden. Man tror ikke længere på, at han lynhurtigt sætter en mand og tordner ned af kanten. Det er ærgerligt og frustrerende. En eller anden skal hjælpe ham med at få hans mojo tilbage!

Bruno Fernandes – 6

Portugiseren har – ligesom Pogba – en meget svingende kamp. Der er til tider en overflod af boldtab, men lige pludselig opstår genialiteterne. Det er enten skarpe afleveringer, der penetrerer FCK’s forsvar eller knastørre skud, der for alvor tester målmanden. Scoringen trækker naturligvis karakteren op.

Mason Greenwood – (ud 91’) – 6

Jeg synes faktisk, Greenwood gør en hæderlig figur. Han er måske ikke den af de offensive spillere, der er mest på bolden, men man har unægteligt fornemmelsen af, at han er banens farligste spiller, når han får bolden i en gunstig position. Det demonstrerer han med solide afslutninger, der blandt andet resulterede i et underkendt mål.  

Anthony Martial – 7 (ud 120') - kampens spiller

Martial var vild i de sidste 30-40 minutter af kampen. Der var ild i hans fødder, og det kom specielt til udtryk med hans hurtige og uforudsigelige finter. Franskmanden var en stor trussel og var desuden katalysatoren bag Uniteds straffespark.

Indskiftere:

Nemanja Matic (ind 69’) – 5

Kommer ind med en rolig tilstedeværelse og viser en langt bedre boldomgang end Fred.

Victor Lindelöf (ind 69’) – 5

Var for det meste sikker i sit forsvarsspil, da han kom ind efter Bailly.

Juan Mata (ind 91’) – 5

Fungerede som et friskt pust til Uniteds offensive spil, som han fik belastet op til flere gange i den korte tid, han var inde.

Jesse Lingard (ind 113') - UB 

Scott McTominay (ind 120') - UB

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.