Karakterer: Kollektiv dårlig præstation

Sløje præstationer giver sløje karakterer. Dem var der også nogle af her. Læs vores karaktergivning efter kampen mod Manchester City herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Dean Henderson – 7
Englænderen fik sin debut på Old Trafford, og det klarede han fornemt. Havde en fremragende redning på Mahrez’ langskud og tog generelt alt det, han kunne blive bedt om. Prisgivet ved de to scoringer. 

Aaron Wan-Bissaka – 5
Første kamp, han har spillet mod Manchester City uden at spille en brandkamp. Det er formentlig fordi, at Foden spillede i hans side i stedet for Raheem Sterling. Og Wan-Bissaka kom en smule svært fra start, men gjorde det en smule bedre i anden halvleg.

Victor Lindelöf – 5
Gjorde det fint med at håndtere Citys vekslende angrebsformation, men var meget medskyldig i Stones’ første mål, hvor hverken ham eller Maguire formåede at cleare bolden inden den endte for fødderne af Citys englænder. Derudover usikker til tider på bolden. Bailly må være et bedre alternativ end ham.

Harry Maguire – 6
Er mindst ligeså skyldig i Stones’ mål, men gjorde det ellers fint og var god på bolden. Ærgerligt, at fejlen skal overskygge hans fejl.

Luke Shaw – 7 (Kampens spiller)
Det virker som om, at Alex Telles-signingen blot har gjort ham bedre. Var proaktiv offensivt, og kombinationerne med Pogba foran ham virker han enormt komfortabel i, mens Raheem Sterling næsten ikke kom til nogle chancer. Som sæsonen skrider frem, bliver Shaw som regel bedre, og 2020/21-sæsonen er formentlig ingen undtagelse.

Fred – 4
Fred/McTominay-kombinationen er en kompleks størrelse. Når United skal ud og presse højt, spille med høj energi og forsvare godt, er de gode. Men så snart der kræves decideret boldspil på midten, er United altid bedre, når Matic og Pogba er derinde. Kort sagt kunne Fred ikke spille sig ud af Citys pres, og havde svært ved at finde sig tilpas i kampen.

Scott McTominay – 5
Selvom ovenstående selvfølgelig også gælder for skotten, kom han en del bedre fra det offensivt, hvor han blandt andet var med til at sætte Bruno Fernandes op til en fin mulighed. Men mere positivt blev det ikke til for ham.

Marcus Rashford – 5
En underlig kamp for ham at bedømme. På den ene side kom han med en masse fede proaktive løb og udfordringer, men på den anden side var hans timing og skarphed i præcis dette slet ikke på plads. Altid offside, og manglede altid det sidste. Frustrerende aften for ham, selvom det var nemt at se, at han havde gode tanker bag sine aktioner.

Bruno Fernandes – 4
Vi bør have høje forventninger til Bruno Fernandes, og derfor er det ikke godt nok til en middelkarakter, når ens eneste gode aktion er et langskudsforsøg efter otte minutters spil. Han mistede bolden for meget og var for nemt lukket ned af Fernandinho. Det er livsvigtigt for United, at kampen i dag ikke er en plantegning til, hvordan man stopper Bruno Fernandes.

Paul Pogba – 6
Efter min mening den bedste offensivspiller i dag. Havde ikke en god første halvleg, da han blev markeret flot af João Cancelo, men i anden halvleg slap han meget bedre fra det, og var involveret i næsten alt, der var i nærheden af godt United-spil i anden halvleg. 

Anthony Martial – 4
Jeg havde håbet, at han var begyndt at komme i form igen, men det var ikke meget, der lykkedes for ham i dag. Og selvom han ikke nødvendigvis var bedre end Rashford, var han ikke nær så proaktiv i sine løb og ærgerrig, og det trækker ned herfra. Må Edinson Cavanis uforståelige karantæne snart være udløbet.

Indskiftere:

Mason Greenwood – 4
Skabte ikke noget, udover en fin dribletur i feltet, som dog løb ud i sandet til sidst. Håber, han starter inde mod Watford og får sin selvtillid op.

Donny van de Beek – UB

Ole Gunnar Solskjær – 3
Alt i alt er det en skuffende præstation, men det er ikke en, hvor spillerne ikke gjorde, hvad de blev bedt om. Min egen oplevelse var, at Ole Gunnar Solskjær blev taktisk udklasseret af Pep Guardiola, og nordmanden skal få fikset hullerne lynhurtigt inden de næste vigtige kampe.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Manchester City slog United fortjent i Carabao Cup-semifinalen

Næste artikel

Solskjær: Vi gjorde ikke nok for at vinde kampen

ANNONCE