Karakterer: Kampens spiller går til en speciel spanier

Manchester United fik ekspederet Brighton & Hove Albion ud af Carabao Cuppen med en 3-0-sejr. Læs karaktererne til United-spillerne herunder.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Dean Henderson – 6

Endnu en gang viser ”Deano”, at han er klar hvis de Gea fejler. Han er sikker i sine indgreb og leverer igen en stor redning. Samtidig bidrager han til Uniteds første clean sheet i indeværende sæson.

Diogo Dalot – 3

Sætter ikke mange fødder rigtigt. ”Det største backtalent i sin årgang” har Mourinho engang udtalt. Dette kunne ikke ses i dag. Dalot bliver både overløbet, er fejlplaceret i flere tilfælde og smider alt for mange bolde væk. Mon ikke snart han er fortid i klubben.

Eric Bailly – 7

Spiller med stor autoritet i forsvaret. Sidder tæt på sin direkte modstander og leverer den ene stærke tackling efter den anden. Ligner Maguires makker i forsvaret på søndag.

Victor Lindelöf – 5

”Iceman” havde ikke så meget at lave i dag. Leverer enkelte gode tacklinger og er lidt med i opspillet, dog uden at gøre sig videre bemærket.

Brandon Williams – 4

Er egentlig fint med i det defensive i dag, men er helt usynlig i de offensive aktioner, hvor han smider mange bolde væk og generelt virker usikker i flere af sine aktioner.

Scott McTominay – 6

”Scotty McSauce” er en stærk autoritet i det fysiske spil i dagens kamp. Han vinder mange bolde på Uniteds sidste tredjedel, samtidig med, at han gerne vil med frem i det offensive, der også kulminerer med hans mål i første halvleg.

Fred (Ud 81’) – 5

Spiller en del på den bagerste midtbane i dag, hvor han også vinder mange bolde. Desværre laver han mange fejlafleveringer frem i banen, især i første halvleg. Han gør dog skaden lidt god igen i anden halvleg, med hans assist til assisten på 2-0 målet.

Juan Mata – 8 (Kampens spiller)

”The special Juan” har virkelig fundet sig til rette som en ledende figur på ”reserveholdet”. Det er ham alt spillet og chancerne kommer fra, og han dirigerer spillet som det passer ham. Kroner indsatsen med en flot assist og godt opspillet mål.

Donny van de Beek – 6

Er meget aggressiv i genpresset og vinder dermed et par bolde tilbage til egne fødder. Løber utrolig meget efter de frie rum imellem midtbanen og forsvaret med succes op til flere gange. Blandt andet da han laver assisten til Mata. Bliver spændende at se van de Beek spille mod andre hold, der ligger dybt.

Daniel James (Ud 69’) – 3

Man ser Daniel James i cirka 2 minutter i dag. Han er en skygge af sig selv og spiller fuldstændig uden selvtillid. Han kunne godt have brug for en sæson i en anden klub, hvor han kan få selvtilliden tilbage.

Odion Ighalo (Ud 69’) – 4

Ighalo har en enkelt chance, som han på sine gode dage scorer på. Fungerer godt i enkelte aktioner som opspilsstation i første halvleg, men forsvinder i løbet af kampen. Kunne godt snart være fortid i klubben.

Marcus Rashford (Ind 69’) – 5

Har bolden et par gange, hvor han forsøger at drive den fremad. Dog kommer han ikke frem til noget nævneværdigt.

Paul Pogba (Ind 69’) – 6

Endelig ser vi lidt af hvad Pogba kan (igen). Styrer spillet på midten fra han kommer ind. Løber i feltet og kommer til chancer og kroner indsatsen med et flot frisparksmål, som alle dage var gået ind.