Karakterer: James falder igennem blandt lunkne præstationer

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karakterer: James falder igennem blandt lunkne præstationer

05 august, 2020 - 23:17
Lingard viste i den time han var på banen gode takter. Daniel James var ikke i stand til at ryste sin forbandelse af sig.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

Sergio Romero - 6

Chanceløs ved målet og blev ellers ikke synderligt udfordret. Som sædvanlig sikker i de relativt nemme indgreb han var tvunget til at lave. Havde en enkelt meget ukonventiel redning med låret af tvivlsom kvalitet.

Timothy Fosu-Mensah - 5 (ud 84')

Gør ikke det store væsen af sig hverken bagved eller frem af banen. Hos som så mange andre var skarphed og besltuninger et problem.

Eric Bailly - 5

Har ikke samme ro på bolden som Maguire og var heller ikke mere overbevisende i sine defensive aktioner.

Harry Maguire - 6

Det var til at se at han har spillet mere fodbold på det seneste end sine holdkammerater. Var mere rolig og sikker på bolden end mange andre. Defensivt er han bestået uden at være prangende.

Brandon Williams - 6 (ud 72')

Den mest livlige spiller for United i de første 15 minutter, men faldt lidt ud af kampen herefter. Er dog uheldig ikke at have en assist da hans flade indlæg ikke blev prikket ind ved bagerste stolpe.

Scott McTominay - 5

Mange fejlafleveringer og et fuldstændigt tåbeligt og unødvendigt gult kort. Prøver måske en tand for hårdt at imponere. Det lykkedes ikke.

Fred - 5 (ud 63')

En anelse bedre i pasningsspilet end sin makker på midtbanen McTominay. Ingen af de to efterlader dog et særligt positivt indtryk og har på ingen måde truet Matic til de vigtigere kampe.

Juan Mata - 7

Lidt en blandet landhandel for Mata. På den ene side er han med i mange af United bedste offensive momenter og får to assists, men på den anden side kunne det være blevet til meget mere hvis han havde været skarpere omkring modstanderens felt. Kan dog godt være tilfreds med sit output. Et lille 7-tal.

Jesse Lingard - 7 (Man of the Match) (ud 63')

Uniteds skarpeste spiller i offensiven med en håndfuld kreative førstegangsberøringer på den sidste tredjedel. Kombinerede godt med Mata særligt i anden halvleg, og det var også den kombination der førte til en Lingard-scoring for anden kamp i streg.

Daniel James - 4 (ud 84')

Der hviler en forbandelse over James. Han kan simpelthen ikke finde en medspiller når han er på modstanderens banehalvdel. 9 ud af 10 af hans beslutninger på den sidste tredjedel er forkerte, og når han endelig vælger rigtigt kan han ikke eksekvere. Milde pluspoint for at finde plads bag modstandens bagkæde ved flere lejligheder, men han skal have mere ud af det.

Odion Ighalo - 5

Anonym præstation. Laver sit hold-up-play på et okay niveau, men er ikke særligt involveret i kampen. Burde måske have scoret på sin eneste reelle chance i anden halvleg.

Paul Pobga - 5 (ind 63')

Hverken fra eller til.

Andreas Pereira - 5 (ind 63')

Kom ind og bragte noget fin energi og vilje i offensiven, men har tit en berøring for meget når han når til modstanderens straffesparksfelt.

Tahith Chong - 6 (ind 72')

Fint energiniveau.

Anthony Martial - 6 (ind 84')

Scorer et fint mål.

Teden Mengi - UB (ind 84')

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.