Karakterer: Fred bedst i skuffende indsats

United tabte fortjent til Liverpool, men alligevel var der et par positive præstationer fra spillerne. Læs karaktererne fra kampen herunder.

David de Gea – 6
Havde et par fine redninger – specielt den mod Mané. Var dog for svag i duellen med Van Dijk i situationen, der førte til Firminos annullerede mål.

Aaron Wan-Bissaka – 4
Havde en flot første halvleg, hvor han fik lukket helt ned for Mané og Robertson, men blev solgt et par gange i anden halvleg. Bragte ikke det store offensivt.

Harry Maguire – 4
Man kan godt se, at det er ham, der er lederen på banen, men kaptajnen havde ikke sin bedste kamp i dag. Burde have været stærkere ved 1-0-målet, men blev screenet for nemt af Joe Gomez.

Victor Lindelöf – 3
Det kan godt være, at der ikke er nogen, der har driblet forbi ham i denne sæson, men det er også fordi, han aldrig forsøger at tackle. Var passiv igennem hele kampen, og har bestemt haft bedre præstationer i den røde trøje.

Luke Shaw – 6
Spillede midterforsvarer i kampen, som naturligvis er en uvant position for ham, men han klarede opgaven flot og havde mange fine indgreb. Bestemt bestået præstation af englænderen.

Brandon Williams – 5
Virkede ikke benovet over presset på Anfield, hvor han klarede sin opgave fint, dog uden at imponere synderligt.

Fred – 7 (Kampens spiller)
Havde en tvivlsom første halvleg, men fik for alvor spillet sig ind i kampen i anden halvleg, hvor han bestemt har stor andel i Uniteds fine præstation efter pausen.

Nemanja Matic – 4
Havde ikke nær det samme energiniveau som sin midtbanemakker og kunne tydeligvis ikke følge med Liverpools power på midtbanen. Lænte sig også op af et rødt kort.

Andreas Pereira – 2
Det er svært at se, hvad det er, Pereira bringer til United-holdet. Han var usikker på bolden, befandt sig i akavede positioner og var aldrig afgørende.

Anthony Martial – 5
Vågnede op i anden halvleg, hvor han viste fint initiativ i Rashfords fravær, men manglede den sidste skarphed. Burde have scoret.

Daniel James – 4
Leverede hårdt angrebsraseri, men var for dårlig, når han havde bolden. Havde nok gået en karakter op i min bog, hvis han tog det røde kort til sidst mod Salah.

Indhop:

Juan Mata – 5
Leverede fint pasningsspil og viste, hvor god form, han er i. Dog kom der aldrig noget ud af det. Burde bestemt have startet over Pereira.

Mason Greenwood – 5
Viste fine takter og gode initationer, men blev aldrig farlig. Van Dijk havde helt styr på ham.

Diogo Dalot – UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Effektive Liverpool slog United på Anfield

Næste artikel

Solskjær: Rashford ude i seks uger

ANNONCE