Karakterer: Flere dumpepræstationer i Brighton-nederlag

Eric Bailly dumper med bravour efter dagens nederlag til Brighton, hvor ingen for alvor gjorde positivt opmærksom på sig selv.

OldTrafford.dk bedømmer efter hver kamp spillerne på en skala fra 1 til 10. Flere spillere får dumpekarakterer efter dagens 3-2-nederlag til Brighton, som man må håbe, at de meget hurtigt lægger i glemmebogen. 

David de Gea – 3
Kan ikke gøre meget ved Brightons scoringer, men lukker ikke desto mindre tre mål ind. Påvirker ikke kampen positivt derudover.

Ashley Young – 2
Udspillet på venstrebacken gennem hele kampen og tilbød ikke noget nævneværdigt offensivt. Langt fra sin mand ved Brightons første to mål.

Eric Bailly – 1
Ivorianerens måske værste optræden i en United-trøje. Impliceret i begge af Brightons føringsmål og begår dumt straffesparket, der afgør kampen.

Victor Lindelöf – 3
Følger ikke sin mand ved Brightons første mål, men står en anelse bedre imod end sin forsvarsmakker (hvilket dog også er svært). 

Luke Shaw – 5
Har ikke den store rolle i Brightons scoringer og er en af de eneste, der i det mindste forsøger at skabe noget fremad på banen. Med i Uniteds første mål.

Andreas Pereira – 3
Udskiftet efter en dårlig første halvleg, hvor han i flere omgange viser mangel på overblik på den defensive midtbane, hvor han ikke magter at følge sin mand eller sætte en tackling ind.

Fred – 4
Ikke nogen god kamp af brasilianeren, som dog til tider prøver at skabe overtal gennem et par fremadrettede afleveringer og hurtigt pasningsspil.

Paul Pogba – 5 (Kampens spiller)
Brugte store dele af kampen med hovedet under armen, og ser ikke godt ud ved Brightons anden scoring. Skaber dog et par chancer i kampens indledning og har et enkelt kvalificeret langskud med retning mod det lange hjørne. Sikker fra ellevemeterpletten på et tidspunkt, hvor det dog er uden betydning.

Juan Mata – 3
Udskiftet efter en anonym første halvleg, hvor han absolut intet bidrager til hverken offensivt eller defensivt.

Anthony Martial – 3
Franskmanden prøver sporadisk at sætte tempo over United-spillet, men virker for det meste usikker og ideforladt. Begår et dumt frispark, der fører til en farlig chance. Udskiftet efter en time.

Romelu Lukaku – 5
Starter kampen skidt og taber flere dueller, mens han brænder en stor chance midt i første halvleg. Spiller sig ind i kampen med en sikker scoring, men formår ikke for alvor at tilbyde sig i anden halvleg, hvor der er brug for det.

Indskiftede spillere

Marcus Rashford – 4 
Kommer ind fra starten af anden halvleg. Viser vilje og gejst, men har ikke skarpheden, der kan ændre kampen.

Jesse Lingard – 4
Prøver ligesom Rashford at sætte lidt tempo over United-spillet og vise engagement, men er uskarp og formår ikke reelt at påvirke kampen.

Marouane Fellaini – 4
Skiftet ind efter en time for at skabe noget fysisk tilstedeværelse, men formåede ikke for alvor at skabe ravage blandt Brighton-forsvarerne.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Udebane-forbandelsen mod Brighton fortsætter

Næste artikel

Mål og highlights fra kampen mod Brighton

ANNONCE