Karakterer: Få United-spillere kunne være indsatsen bekendt

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karakterer: Få United-spillere kunne være indsatsen bekendt

27 juni, 2020 - 21:12
Hele 17 spillere kom på banen, da United lørdag slog Norwich 2-1 efter forlænget spilletid. Desværre var det ikke mange af dem, som gjorde en god figur.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Sergio Romero – 5 

Første gang i sæsonens FA Cup-turnering, at den argentinske målmand lukker en kasse ind. Maguires placering gjorde, at han ikke kunne se skuddet, før det var for sent. Udover det havde han intet at lave. 

Diogo Dalot – 4 

Fik nogle tiltrængte minutter, men kan ikke være ovenud lykkelig for præstationen på vej hjem i spillerbussen. Kom godt med frem af banen, men ingen af indlæggene ramte en medspiller. 

Eric Bailly – 5

Har nogle gode aktioner og gør generelt, hvad han skal rent defensivt. En enkelt kokser eller to i første halvleg gør, at det vel er at karakterisere som en typisk Bailly-præstation. 

Harry Maguire – 6

Så sløv ud ved Norwich 1-1-mål og bærer som kaptajn en del af ansvaret for, at United virkede uoplagte og sløve mod ligaens bundprop. Til gengæld scorede han også sejrsmålet på ægte anførermaner efter 118 minutter, og det reddede præstationen. 

Luke Shaw – 4

Startede lidt overraskende inde I stedet for Brandon Williams og virkede energisk i store dele af den ordinære spilletid. Driver flere gange bolden frem, men får aldrig alverden ud af det. 

Fred – 3

Årets varmeste kandidat til sæsonens spiller i Manchester United gjorde ikke meget for at overbevise Solskjær om, at han skal starte inde på midtbanen ved side af Bruno Fernandes og Paul Pogba. Smed alt for mange bolde væk. 

Scott McTominay – 3

Var på banen i 77 minutter, hvor han gav kanariefuglene alt for meget plads. Efter Ighalos føringsmål er det en type som McTominay, der skal sørge, at United holder dampen oppe. Den opgave løste han ikke. 

Bruno Fernandes – 4

Efter portugiserens standarder var det en ringe kamp. Selvom han stadigvæk slog nogle diagonalpasninger, som fik TV-seerne til at tabe underkæben, var der for mange fejl og dårlige beslutninger. 

Juan Mata – 5

En stille dag på kontoret for den spanske kreatør, der aldrig kom op i mere end tredje gear. Viste i glimt prøvelser på sin sublime teknik og var involveret i Ighalos mål. 

Jesse Lingard – 3

Kæmper. Prøver. Forsøger. Men der er stadig ikke meget, der lykkes, og det er svært at se, hvordan den 27-årige klubmand skal få mange kampe, når alle er skadesfri. Virkede udkørt efter en times spil

Odion Ighalo – 6 (kampens spiller) 

Scorede et mål, fremprovokerede et rødt kort og fyldte generelt godt oppe foran. En godkendt præstation af angriberen. 

INDSKIFTEDE SPILLERE

Brandon Williams (indskiftet efter 63 minutter) – 4 

Har en vigtig sidste-sekunds-tackling i den ordinære spilletid. Bortset fra det virker han – pudsigt nok – mere naturlig på venstrebacken, end han gør i højreside, hvor han spillede i dag. 

Mason Greenwood (indskiftet efter 63 minutter) – 4 

Har et kvalificeret forsøg i tillægsminutterne af den ordinære spilletid, men er ellers ret usynlig. 

Marcus Rashford (indskiftet efter 63 minutter) – 3

Har en time på banen til at markere sig mod et Norwich-mandskab, der er trætte og i undertal. Desværre stjal Rashford ingen overskrifter – han virkede uskarp, ligesom han har gjort i de første to kampe efter Premier League-genstarten. 

Nemanja Matic (indskiftet efter 77 minutter) – 4

Var nøjagtig lige så ordinær, som midtbanespillerne, der startede på banen, var det. 

Paul Pogba (indskiftet efter 77 minutter) – 5 

Var nærmest den eneste af indskifterne, der for alvor gjorde væsen af sig. Lykkedes ikke med alt, men havde en god indstilling. 

Anthony Martial (indskiftet efter 96 minutter) - 4

Franskmanden var langt fra det 10-tal, som han fik mod Sheffield United i onsdags. Ligesom Rashford burde han have haft forudsætningerne for at lave ravage. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.