Karakterer: De Gea bedste mand i udesejren

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karakterer: De Gea bedste mand i udesejren

29 januar, 2020 - 23:34
Manchester United vandt 1-0 over Manchester City i aftenens Carabao Cup-kamp, dog uden at være helt imponerende. Læs karaktererne herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - Dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - Dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea - 8 (Kampens spiller)
Han har været meget udskældt på det seneste med ustabile præstationer, men når han leverer, som han gør i dag, er det vigtigt, at vi anerkender det. Leverede flere kampafgørende redninger, hvor City nemt kunne have været det sejrende mandskab, hvis det ikke havde været for Uniteds sidste skanse.

Aaron Wan-Bissaka - 5
Ser mere komfortabel ud, når han er backen i en firebackkæde, men alligevel får han vist sig fint frem, dog uden at have samme succes overfor Raheem Sterling som ved seneste møde.

Victor Lindelöf - 6
Havde ikke altid helt styr på Sergio Aguero, men udover det fik han leveret nogle flotte indgreb og så komfortabel ud i trebackkæden. 

Harry Maguire - 6
Var lige ved at koste fælt med et dyrt boldtab i anden halvleg, men fik reddet aktionen med en generelt flot præstation. Det er tydeligt, at det er ham, der er styrmanden - ikke bare i forsvaret, men for hele holdet.

Luke Shaw - 5
Var ved at koste et mål, da han havde overset Agueros løb bag ham i starten af første halvleg. Spiller dog en fin kamp uden at imponere videre.

Brandon Williams - 7
Spiller igen igen en flot kamp under hårde betingelser. Det er aldrig nemt at skulle spille overfor Riyad Mahrez, men jeg vil gerne give ham en stor del af kreditten for, at Mahrez blev taget ud efter en time. Dog bragte Williams ikke det store fremadrettet.

Nemanja Matic - 6
Spillede isoleret set en rigtig flot kamp med fine aktioner, krydret med et fremragende mål. Desværre fik han også to dumme gule kort, som naturligvis trækker ned på hans karakter. Alligevel var hans præstation ikke en, der vil tale imod en kontraktforlængelse.

Fred - 6
Var ikke helt så stærk på bolden som sin midtbanemakker, men alligevel fik han leveret en fin præstation og viser igen, hvor meget han er vokset med opgaven i denne sæson. Burde dog ikke have taget frisparket i slutfasen.

Jesse Lingard - 4
Var en smule bedre, end han plejer at være - specielt vist ved en fin dribletur, der førte til frisparket, der gav målet. Dog smed han bolden for meget væk og blev taget ud efter en time.

Anthony Martial - 3
Martial har en skræmmende tendens til at ryge ned på et vanvittigt lavt niveau, når Marcus Rashford ikke er med. Og det var også tilfældet i dag. Skabte absolut intet, på trods af, at han var på banen alle 90 minutter. Man savner noget ansvar fra franskmanden.

Mason Greenwood - 3
Det samme kunne siges om angrebskollegaen Greenwood, som aldrig kom ind i kampen. Måske er en så vigtig kamp mod Manchester City lige hård nok for den 18-årige angriber.

Daniel James - 5
Fik egentlig taget nogle fine løb, arbejede utroligt hårdt og fik rystet João Cancelo mere end nogen anden formåede. Dog kom der aldrig rigtigt noget ud af det, som det har været tilfældet i de fleste kampe på det seneste.

Andreas Pereira - 4
Bidrog med ingenting i den time, han var inde, udover fin arbejdsmoral. Var for langsom på bolden og var aldrig afgørende. Fik dog svære arbejdsbetingelser, da Matic blev smidt ud, som kan være en del af forklaringen.

Juan Mata - UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.