Karakterbogen: Wan Bissaka og McTominay overrasker – Ronaldo viser vejen

Det var blandt andet nogle rutinerede kræfter, der trådte i karakter for United i dagens kamp.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6
Han har vel dårligt en redning hele kampen. Sikker i sine indgreb – især med tanke på, at Tottenham havde forholdsvist mange dødbolde.

Raphaël Varane – 8
Flot kamp af franskmanden, og han viser, hvorfor han har været en af verdens absolut bedste forsvarsspillere de seneste år. Er med til at stabilisere en meget vakkelvoren United-defensiv, hvor chancer og mål er fløjet om ørene på De Gea den seneste halvanden måned.

Victor Lindelöf – 7
Organiserer forsvaret meget godt i dag. Der er dog et par uheldige fejlafleveringer undervejs.

Harry Maguire – 7
Får ligesom resten af holdet sat en prop i en række dårlige præstationer i dag. Solid i sine indgreb, og han gør ikke tingene svært.

Aaron Wan-Bissaka – 8
En af de flotteste kampe som højrebacken har spillet for United. Var god begge veje – det offensive spil springer i øjnene. Solid hele vejen.

Luke Shaw – 6
Spiller sig også op efter nogle dårlige præstationer i starten af den her sæson. Får et tidligt gult kort men kommer på ret køl, og det klæder ham med den mere offensive position.

Fred – 4
Arbejder godt på den centrale midtbane, men brasilianeren taber også rigtig mange bolde og dueller centralt på banen, som skaber potentielt farlige situationer. Det centrale midtbaneproblem bliver United nødt til at adressere – uanset hvad træneren hedder.

Scott McTominay – 7
En ægte krigerindsats, som vi har set flere gange fra skotten. Vinder sine dueller, er en energibombe, og bidrager med gode løb i banens længderetning.

Bruno Fernandes – 7
Også en rigtig flot kamp af Bruno, der får en forrygnede assist til Ronaldos flotte med. Er med i Cavanis mål også, og det virker generelt til, at rollen i rummet lige bag de to angribere passede ham vældig godt.

Cristiano Ronaldo – 8 (kampens spiller)
Et mål og en assist og generelt en god indsats – med og uden bold. Er med i mange United-angreb, og så er hans sparketeknik intet mindre end imponerende.

Edinson Cavani – 7
Også en flot amp af angriberen, der fik chancen ved siden af Ronaldo på toppen i Solskjærs formationsændring. Scorer et mål og arbejder forbilledligt, som vi kender. United havde det bedste spillemæssige udtryk, når den tidligere PSG-mand var i god form sidste sæson – lad os håbe, det kan gøre sig gældende i år også.

Rashford, Matic og Lingard uden for bedømmelse

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

United rejser sig og tager fin skalp i London

Næste artikel

Optakt: Endnu et skridt kan tages på vejen mod genrejsning

ANNONCE