Karakterbogen: Rashford hiver den flotteste karakter hjem

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Karakterbogen: Rashford hiver den flotteste karakter hjem

12 januar, 2020 - 02:11
Der var gode præstationer på en dog billig baggrund mod Norwich.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - Dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - Dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

David de Gea - 7
Har en rigtig flot redning i slutningen af første halvleg, og han gør ellers resten af sit arbejde meget stabilt.

Aaron Wan-Bissaka - 6
Godkendt indsatsen af højrebacken der som altid leverer en god arbejdsindsats. Han kunne dog godt udfordre lidt mere i offensiven, for selvom han skulle gå hen at miste bolden, så er han så hurtig, at han nok skal få stoppet den eventuelle kontra.

Victor Lindelöf - 6
Godt arbejde af svenskeren der har fået en del kritik den sidste uge. Solid i defensiven og med til at starte angreb.

Harry Maguire - 6
Med tanke på at det ikke var meningen, at forsvarsspilleren ikke skulle spille før om en måneds tid, så leverede han meget godt i dag. Solid defensivt, og han bidrager til det offensive med gode løb frem i banen.

Brandon Williams - 7
Det er meget tæt på et 8-tal men når man ikke kan sparke en bold ind fra seks meter på et tomt mål, så må man nøjes. Får dog tilkæmpet et straffespark og er igen garant for en solid arbejdsindsats.

Nemanja Matic - 7
Den serbiske midtbanespiller går en smule under radaren i øjeblikket. Han leverer solide - ikke mere ikke mindre - præstationer på den centrale midtbane og igen i dag. Han ligner ikke en spiller, der har hovedet i Serie A.

Fred - 7
God indsats af brasilianeren, der nyder godt af at have Matic ved siden side. Matic gør det simple, mens Fred tager større chancer i spillet. Når brasilianeren fejler, gør det ikke så meget, når modstanderen er så ringe, som det var tilfældet mod Norwich, der ikke var skræmmende.

Juan Mata - 6
Bør måske få en 7'er med tanke på sin assist. Han bidrager med meget til det offensive, men da Norwich ikke pressede United meget, så passede det også Mata godt. Derfor kan han ikke få en højere karakter.

Andreas Pereira - 6
Fik stor skæld ud af Ole Gunnar Solskjær i pausen. Af hvilken grund ved vi ikke, men det er rigtigt, at han i første halvleg ikke lykkedes med at sætte offensive holdkammereater i scene. Brandon Williams skylder dog et par strippere på den kommende tur i Brügge efter den afbrænder, der kunne have givet Pereira en assist.

Marcus Rashford - 8 (kampens spiller)
Stor kamp af 200-kamps jubilaren. Udfordrede nærmest fra start og i indledningen var han Uniteds klarst farligste offensive våben. Føjer to mål til en i forvejen imponerende statistik for sæsonen.

Anthony Martial - 6
Han scorer et flot mål, men har derudover svært ved at sætte sig igennem. I opspillet bliver der lavet mange fejl, og han får ikke for alvor truet forsvaret med sine løb i dybden.

Daniel James (indskiftet efter 59 minutter) - 5
Gør ikke det store væsen efter sig, men det er svære betingelser i en kamp, der allerede er afgjort.

Mason Greenwood og Angel Gomes er uden for bedømmelse.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.