Karakterbogen: Indlæg, Indlæg, Indlæg

Stort set alle Uniteds mål kom fra god kvalitet på indlæg fra brede positioner, det afspejler sig i karaktererne hvor begge backs og Cavani var suveræne.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6

Har reelt kun en redning at lave, og han snuppede James Ward Prowses hårde frispark med en god startposition i målet.

Aaron Wan-Bissaka – 8

En af hans bedste offensive præstationer for United med et sjældent mål til føllge og masser af fine indlæg i boksen. Tog mange løb i dybden og kombinerede godt i sin højreside, dog under lette omstændigheder med Danny Ings som manden der skulle markere ham i første halvleg.

Victor Lindelöf – 6

Havde meget lidt at lave sammen med sin makker Maguire, men har en vigtig fod i det andet mål med en fin lang aflevering til Rashford i dybden.

Harry Maguire – 6

Let dag på kontoret for Maguire der nærmest spillede centermidt i hele anden halvleg.

Luke Shaw – 8 (Man of the Match – ud 45′)

Får kun 8 frem for 9 fordi han kun spillede første halvleg, men har vær nærmest perfekt. Energi og masser af løb, men også suveræn kvalitet i sine indlæg. 2 assists på 45 minutter og det kunne have været flere. Undroppable for tiden.

Scott McTominay – 7

McTominay og Fred cirkulerede bolden fint på midten det meste af kampen. McTominay tog også den hårde tackling han fik ganske fint, og scorede et flot flugtet mål i anden halvleg.

Fred – 7

Rimelig anonym i første halvleg uden at være dårlig. Havde mange sideskift som er vigtigt mod 10 mand. I anden halvleg spillede han en ny rolle som venstreback og efterlod en godkendt indsats.

Mason Greenwood – 7

Får en assist og har flere fine kombinationer og et par skud på mål. Manglede lige det sidste skarphed for at score, men viste gode tegn nær Southamptons mål.

Bruno Fernandes – 7

En aften hvor vi ikke rigtig havde brug for Brunos magi, men han dryssede alligevel lidt rundt omkring fra sine positioner rundt om boksen. Ender kampen med et straffesparksmål og to assists selvom han nok kørte på 70-80 %.

Marcus Rashford – 5 (Ud 60′)

Scorer et mål hvilket trækker op, men er ellers dagens mest uskarpe mand i sine offensive aktioner. Afleveringer der ikke sidder i skabet og tvivlsomme beslutninger præger hans spil en anelse for meget for tiden.

Edinson Cavani – 8 (Ud 45′)

Viste hvad en ægte angriber kan og gør i første halvleg. Kommer dybt og linker spillet fremragende med små smarte berøringer og ser sine medspilleres løb. Er samtidig i boksen når man skal bruge ham og scorer et flot hovedstød. Fik kun 45 minutter men brugte dem rigtigt flot. Bør starte inde på toppen hver gang.

Donny van de Beek – 5 (Ind 45′)

Får en unik mulighed i en hel halvleg hvor vi dominerer bolden. Får ikke rigtig vist sig frem. Prøver at finde de samme huller som Bruno, men der var ikke rigtig plads til dem begge på en gang.

Anthony Martial – 6 (Ind 45′)

Udskældt på det seneste, men kan tanke lidt selvtillid her til aften med to mål. Det første tog han flot, men føler måske han skulle have haft hattrick. Hans chip over keeperen gik snævert forbi stolpen.

Daniel James – 6 (Ind 60′)

Får en halv time og scorer et mål på et billigt grundlag. Godt for waliseren der har brug for al den selvtillid han kan få.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.