Karakterbogen: Hattrickhelten topper skalaen

Der var flotte præstationer hele vejen rundt i kampen mod Sheffield United.

David de Gea – 6
Han bliver ikke tvunget til at lave en redning – hvilket Roy Keane sikkert er glad for. Han laver nogle gode distributioner undervejs.

Aaron Wan-Bissaka – 8
Den flotte assist til 2-0 målet trækker en karakter op. Flot kamp af backen, der ikke kom for godt i gang mod Tottenham.

Victor Lindelöf – 7
Ham og Maguire har ikke meget at lave, men de tager sig sikkert af det, der bliver kastet imod dem.

Harry Maguire – 7.
Det samme som den svenske makker i forsvaret. Solidt arbejde.

Luke Shaw – 7
Også meget solidt af venstrebacken der med sine præstationer indtil videre holder Brandon Williams fra en start plads.

Nemanja Matic – 7
I dag var det serberen, der blev foretrukket som manden, der skulle holde Pogba og Bruno i ørerne på den centrale midtbane. Det klarede rutinerede Matic godt.

Paul Pogba – 8
En smule bedre end Bruno i dag, men det er til at få øje på, at de to altså godt kan komplentere hinanden. Det er tidlige dage, men der er gode perspektiver i det samarbejde.

Bruno Fernandes – 7
Stod for et par uimodståelige ‘flicks’ i første halvleg, og stod bag flere United-angreb.

Mason Greenwood – 6
Den unge angriber lykkedes ikke med meget i dag, men han prøver og leverer en god arbejdsindsats.

Anthony Martial – 10 (kampens spiller)
Man behøver vel ikke at sige så meget om franskmanden i dag. Tre flotte mål, og så er franskmanden i gang efter kampen mod Tottenham, hvor han ikke formåede at komme på måltavlen.

Marcus Rashford – 8
Skylder vist et mål efter at være fri mod mål i første halvleg, men to assist gør op for dette. Vi vil dog gerne snart se den store helt på måltavlen igen.

Odion Ighalo, Andreas Pereira, Scott McTominay, Daniel James og Juan Mata er uden for bedømmelse.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.