Kagawa: Jeg skal spille mere

Manchester Uniteds japanske islæt vil have mere spilletid på Old Trafford efter to halvsløje præstationer for landsholdet.

Japan og Shinji Kagawa har brugt landskampspausen på to venskabskampe, der endte i nederlag til Serbien og Hviderusland. Den tidligere Dortmund-profil udtalte efterfølgende, at de ”hårde tider”, som han netop nu gennemgår i Manchester United, er medvirkende til, at han ikke er på sit normale niveau.

– Personligt har jeg virkelig mærket efter disse to kampe, at jeg har brug for mere spilletid på klubplan, siger Shinji Kagawa til japanske medier.

Shinji Kagawa har kun repræsenteret de forsvarende engelske mestre fire gange af 11 mulige kampe, og det er ikke nok for den asiatiske darling.

– Det er et spørgsmål om kamptræning. På landsholdet er atmosfæren anderledes end i United, men når man spiller kontinuerligt (på klubplan, red.), så føles det også bedre på banen i landskampe. Måske er det fordi, at jeg ikke har været vant til at være på banen på det seneste, så jeg følte ikke, at jeg var klar til at gå ind til disse kampe ordentligt. Når man går igennem så hårde tider som disse, må jeg se indad og forbedre mig.

Shinji Kagawa har hidtil figureret i 30 kampe for Manchester United i alle turneringer og scoret seks mål.

Forrige artikel

Landsholdsoverblik

Næste artikel

Rygte: United vil udløse Koke-klausul

ANNONCE