- Julen er en vigtig periode

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Julen er en vigtig periode

13 december, 2016 - 12:44
Matteo Darmian ser frem til det travle juleprogram, og ved hvor vigtige de kommende uger kan være.

Matteo Darmian og Juan Mata ©Getty

Mens vi andre går og får styr på julegaverne, forbereder spillerne i Premier League sig på det kommende travle juleprogram, hvor der er masser af kampe. United har i år et på papiret overkommeligt program, som gerne skulle give tæt på maksimum point, hvis drømmen om en topplacering skal leve videre.

I morgen aften gælder det først en tur til Crystal Palace, inden West Bromwich tager i mod i den kommende weekend. Matteo Darmian ser frem til juleprogrammet, og håber, det vil bringe klubben tættere på topholdene.

- Julen er den vigtigste periode på sæsonen, da vi har mange kampe på kort tid. Vi spiller næsten hveranden dag, og skal have så mange point med os som muligt. Forhåbentlig smider nogle af vores konkurrenter også point, siger Darmian til ESPN.

Chelsea, City, Arsenal, Liverpool og Tottenham er pt foran United i tabellen. Jose Mourinhos mandskab kæmper hårdt for at holde trit med topholdene, og bevare drømmen om en plads i top-4, så der i næste sæson kan spilles Champions League på Old Trafford igen. Men Darmian indrømmer, at specielt Chelsea ser stærke ud i øjeblikket.

- Chelsea gør et godt arbejde. De har hentet en række sejre på stribe nu, hvilket bestemt ikke er let. Men forhåbentlig smider de også snart point, lyder det fra Darmian.

Uniteds juleprogram ser således ud:
14/12 Crystal Palace vs United.
17/12 West Bromwich vs United.
26/12 United vs Sunderland.
31/12 United vs Middlesbrough.
2/1 West Ham vs United.
7/1 United vs Reading (FA Cup).

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her