Julekalender: Midtvejs-overblik over stillingen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Julekalender: Midtvejs-overblik over stillingen

12 december, 2018 - 14:44
Vi er halvvejs i årets julekalender-konkurrence, og derfor bringer vi jer hermed et overblik over stillingen efter de første 12 kalenderdage i december. Se hvor du selv ligger placeret på listen.

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen og vores 15 års jubilæum som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-spillere siden 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det. I dag kunne vi bringe jer den 13. bedste spiller - Robin van Persie. 

Dermed er vi halvvejs igennem vores liste og vi bevæger os nu ind i den sidste fase af konkurrencen. Meget kan selvølgelig nå at ændre sig endnu, men for sjov skyld bringer vi jer her et overblik over den umiddelbare status i stillingen for vores konkurrence efter de første 12 spillere.

Se på listen nedenunder, hvor du selv ligger. 

Vi har i første omgang placeret jer vilkårligt på listen i tilfælde af pointlighed. Skulle vi dog stå i den situation, at der efter 24. december stadig er pointlighed i toppen af tabellen, vil vi først skele til hvor mange rigtige navne I har med på listen, dernæst hvor mange rigtige top-10 placeringer, I har.

I kan se midtvejsoversigten her: 

Husk at læse med i morgen, hvor låge nummer 13, og den 12. bedste Manchester United-spiller siden 2003, bliver åbnet i årets julekalender.