JULEKALENDER 2020: Tip en 5'er og vind OldTrafford.dk-halstørklæder

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

JULEKALENDER 2020: Tip en 5'er og vind OldTrafford.dk-halstørklæder

30 november, 2020 - 15:03
December er lige om hjørnet, og OldTrafford.dk har igen i år en julekalender klar til dig, og dette år bliver det med præmier på spil.

Ole Gunnar Solskjær på Aker Stadion i Molde. ©Emil Jørgensen

Forrige år kårede vi de bedste United-spillere i OldTrafford.dks levetid. Sidste år kårede vi de bedste mål i OldTrafford.dks levetid. I år har vi på redaktionen valgt at kåre de 24 største kampe i OldTrafford.dks levetid. 

Modsat de to seneste år har vi i år tre OldTrafford.dk-halstørklæder på spil magen til det, som vores norske manager har mellem hænderne på billedet i artiklen.

For at være med i konkurrencen skal du forsøge at tippe vores bud på en top fem over de største Manchester United-kampe i OldTrafford.dks levetid.

De tre, der formår at tippe vores top fem korrekt eller kommer tættest på, vil blive de heldige vindere af et halstørklæde hver.

Skulle det ske, at flere end tre tipper korrekt, vil der blive trukket lod om præmierne. 

Info om kåringen

OldTrafford.dk blev til i sommeren 2003. Kampene, som vi har med i julekalenderen er alle spillet derefter - fra sæsonen 2003/2004. 

Kampene er blevet udvalgt ud fra en vurdering af det spillemæssige, underholdningsværdien, kampens betydning, resultatet og modstanderen, United har mødt.

Dit bud på tips 5 sender du til os på følgende mailadresse:

Peter@oldtrafford.dk  

Du kan sende din tips 5 frem til fredag den 4. december klokken 20.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.