Joyce: Cofie skal lære i Sheffield

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Joyce: Cofie skal lære i Sheffield

16 juli, 2012 - 18:06
Manchester Uniteds unge angriber John Cofie vil have godt af at bruge det næste år hos League One-klubben Sheffield United. Det mener reservetræner Warren Joyce.

19-årige John Cofie skal i næste sæson kæmpe om oprykning til The Championship med traditionsklubben Sheffield United, og han vil nyde godt af erfaringen. 

Sådan lyder det fra Warren Joyce.

- Det er et godt skifte for ham. Som det kan ses, havde han godt af at være seks måneder i Royal Antwerp i sidste sæson, og det hjalp på hans udvikling, siger Joyce til ManUtd.com. 

- Han står over for endnu en udfordring i Sheffield United. Det er en stor klub med en stor fanbase, men det fik han også fornemmelsen af i Antwerp. De har en utrolig fanbase, og de kunne snildt hamle op med Sheffields ditto.

John Cofie blev noteret for tre scoringer i 13 kampe for Uniteds belgiske farmerklub. 

Trist med Keane-skade

Warren Joyce udtrykker samtidig bekymring over Will Keanes knæskade, der som minimum holder ham ude indtil næste forår. 

Den 19-årige angriber var ellers udset til en rolle på førsteholdet efter sommerferien. Det slog Sir Alex Ferguson fast tidligere på sommeren. 

- Det er uheldigt, når han har haft en så god sæson. Det var faktisk hans sidste kamp før ferien, og så løber han ind i en skade, der vil holde ham ud i et stykke tid. Det er meget skuffende for knægten og klubben, siger Joyce.