Journalist: United holder øje med De Jong

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Journalist: United holder øje med De Jong

09 december, 2018 - 20:46
Journalisten Mohamed Bouhafsi skriver, at Manchester United er blandt de klubber, der holder øje med det unge Ajax-talent Frenkie de Jong.

Frenkie de Jong ©Getty

Den troværdige franske journalist Mohamed Bouhafsi skriver på Twitter, at Manchester United er blandt de klubber, der har et godt øje til den unge hollænder Frenkie de Jong.

De Jong er på radaren hos de fleste europæiske topklubber, og er blandt andet blevet sat i forbindelse med et skifte til PSG, Barcelona og bysbørnene fra Manchester City.

Bouhafsi skriver dog, at United også beundrer den unge hollænder, hvilket er første gang, United bliver sat i forbindelse med den talentfulde midtbanespiller.

De Jong bliver betegnet som et af europas største talenter sammen med sin holdkammerat i Ajax, Matthijs de Ligt.

Han bliver dog svær at få fat i. De Telegraaf skrev forleden, at PSG var tæt på at sikre sig midtbanespilleren. Bouhafsi bekræfter også, at det er en oplagt destination, da Ajax og PSG har et godt samarbejde.

De Jong selv skulle dog selv være begejstret for Pep Guardiola, hvilket måske kan gavne City. Man kan dog ikke udelukke, at Ed Woodward endnu en gang melder sig ind i kampen og fravrister PSG eller City en spiller, som vi tidligere har set med både Angel di María og Alexis Sánchez.