Journalist: Mourinho utilfreds med bestyrelsen

Duncan Castles påstår i sin seneste podcast, at José Mourinho er utilfreds med bestyrelsens ambitioner og Ed Woodwards arbejde.

Fem spillere. Det er hvad José Mourinho ønskede at hente til Manchester United i det indeværende transfervindue. Det påstår journalisten Duncan Castles i hvert fald, der siges at have et tæt forhold til den portugisiske manager.

Mourinho ønskede sig en højreback, en venstreback, en central forsvarsspiller, en midtbanespiller og en højre kant.

Det er angiveligt længe siden, at Mourinho afleverede sin ønskeliste til Ed Woodward, der indtil videre stadig kun har formået at hente Diogo Dalot, Fred og Lee Grant.

Og det skulle ifølge Duncan Castles være en af årsagerne til, at det i øjeblikket er en surmulende Mourinho, der dukker op til pressekonferencerne. Han forstår ikke, at Woodward ikke er nået længere med nye spillere.

Mourinho er ikke tilfreds med at gå ind til den nye sæson kun med Ashley Young og Luke Shaw som muligheder til venstrebacken, men har efterhånden indstillet sig på, at det nok bliver tilfældet. Hans fokus er derfor på en central forsvarsspiller og en ny højrekant.

Til højrekanten ønsker han at tilknytte en erfaren spiller som enten Willian eller Perisic, men bestyrelsen er ikke villige til at gå efter dem grundet deres alder og prisskilt.

Mourinho føler ikke, at bestyrelsen er desperat efter at genvinde Premier League-titlen, men har det fint med bare at komme i top fire. Det skulle være den anden årsag til, at han udtrykker sig utilfredshed så klart til pressekonferencerne.

Forleden skrev vi om Mourinhos udtalelser om Paul Pogba, der har skabt meget debat på de sociale medier siden.

Ifølge Castles var det et forsøg på at udfordre Pogba og hans bagland. Mourinho føler, at Pogba bliver for forstyrret af den kommercielle del af sit brand.

Meget tyder på, at José Mourinho ikke er helt tilfreds med den måde tingene foregår på. Man skal dog huske, at Castles’ relationer går til Mourinho, så måske er der nuancer vi ikke får med her.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho er stadig ikke tilfreds

Næste artikel

Martial forlader Uniteds pre-season

ANNONCE