Jose Mourinho: David de Gea bliver i Manchester United

Jose Mourinho sætter nu endelig ord på David de Geas fremtid. Den spanske landsholdsmålmand bliver i United, forsikrer Jose Mourinho.

Ingen sommer uden David de Gea-rygter.

Og selvom rygterne ikke har været i nær så stor styrke som tidligere, så var det selvfølgelig nærliggende at Jose Mourinho satte nogle ord på rygterne om et skifte til Real Madrid forud for mødet med den spanske klub i aften.

– Jeg kan garantere at han ikke skifter i denne sæson. Min fornemmelse er at det vil blive meget svært for ham at skifte. Han er en meget ærlig og åben dreng. Jeg har altid den her fornemmelse for spillere, som har lyst til at skifte. Jeg vil ikke stoppe dem, da du ikke får det du forventer af dem, hvis de vil væk og ikke kommer væk. Men den fornemmelse eksisterer ikke mere. Jeg ser ham mere mere glad, fokuseret og hårdtarbejdende end nogensinde, så det er 100% sikkert at han bliver hos os.

David de Gea måtte i sidste sæson tage plads på bænken i alle Europa League kampene, inklusiv finalen i Stocklholm, hvilket satte endnu mere ild på rygterne om David de Geas fremtid.

Den spanske målmand skal dog heller ikke vide sig sikker i den kommende sæson, hvor Sergio Romero nu også har vundet managerens gunst.

– Jeg tror at jeg vil beslutte mig om målmændene fra kamp til kamp. Det afhænger af modstanderen, formen og kampene i Premier League før og efter (Champions League, red.). Jeg vil ikke skifte målmand i gver kamp, men vil prøve at analysere mig frem til det. Det eneste jeg kan sige, er at vi – og ikke kun jeg – stoler meget på vores målmænd. 

 

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

To supertilbud til kampene mod Tottenham og Crystal Palace - fra 2.795 kr inklusiv fly!

Næste artikel

Skadet trio er fortsat ude i stor del af efteråret

ANNONCE