Jose: Fellaini ude et par uger endnu

Marouane Fellaini er tilbage om få uger, og vil kunne bidrage i en eventuel kvartfinale i Champions League.

Belgiske Marouane Fellaini har været en vigtig brik for Jose Mourinho, derfor har det også været et hårdt slag for United-manageren, at måtte undvære midtbanespilleren siden slutningen af januar. Men nu nærmer Fellaini sig et comeback, og det glæder chefen.

– Han var igennem en mindre operation for den skade han havde pådraget sig. Han er tilbage indenfor få uger. Går vi videre i Champions League, vil han være i spil til kvartfinalerne, det samme gælder i FA Cuppen hvor han kan hjælpe os i en eventuel semifinale. Han vil være klar til at kæmpe for holdet de sidste par måneder af sæsonen, lød det fra Mourinho.

Jose Mourinho blev også spurgt ind til status på Fellainis kontrakt, da aftalen pt ser ud til at udløbe om få måneder. Dermed kan United miste ham uden at få en krone i kassen, og Fellaini er pt fri til at forhandle med andre klubber. Flere tyrkiske klubber har været nævnt som interesserede på rygtebørsen.

– Bliver han eller skifter han? Jeg ved det ikke. Jeg vil gerne have han skal blive og klubben vil gerne have han bliver. Men jeg ved ikke hvad status er på forhandlingerne og om man nærmer sig hinanden. Jeg ved ikke hvilke tal der snakkes om, så jeg ved ikke hvad det ender med, udtalte Mourinho på dagens pressemøde.

Foruden Fellaini, må Mourinho fortsat undvære defensive kræfter som Daley Blind, Marcos Rojo og Phil Jones til mandagens kamp mod Crystal Palace i Premier League. Dermed er truppen mere eller mindre den samme, som den har været til de sidste par kampe.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

- Det ligner et farvel til Zlatan

Næste artikel

Raiola: Ingen krig mellem Mourinho og Pogba

ANNONCE