Jones: Mange kampe i opstarten er positivt

Phil Jones er sikker på, at Manchester United kan bruge det travle program i pre-season positivt.

Manchester United får travlt de kommende uger, når årets pre-season tour sparkes i gang i USA. Her venter store opgør mod City, Real Madrid og Barcelona, mens United ligeledes skal spille mod Real Salt Lake og LA Galaxy. I alt fem kampe på blot 11 dage venter i USA.

I sidste sæson var vi vidner til, at kampene pludselig kom med meget kort mellemrum, på grund af holdets deltagelse i flere turneringer. Jones er derfor glad for, at spillerne allerede nu får en snert af et travlt kampprogram forud for et lignende scenarie i den kommende sæson. 

– Jo flere kampe, jo bedre er det. Vi har i alt syv kampe før sæsonen sparkes i gang, og det giver alle en mulighed for at få minutter i benene. Vi har brug for, at alle er så klar som muligt, når sæsonen starter igen, siger Jones i følge Sky Sports.

Det er managerens anden pre-season med holdet, og spillerne ved, at Mourinho har gjort sig nøje overvejelser omkring forløbet af opstartsperioden. 

– Vi ved præcis, hvad manageren forventer af os. Han kender alle spillernes stærke og svage sider. Han har overvejet det hele ned til mindste detalje, og han har allerede planlagt, hvornår vi både træner, spiser og sover.

– Jeg er sikker på, det bliver godt for alle at komme tilbage i omdrejninger, og jeg ser meget frem til det hele. 

Manchester Uniteds første opstartskamp er mod LA Galaxy. Kampen sparkes i gang d. 16 juli klokken 04.00 dansk tid. 

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Forrige artikel

Michael Keane til Everton

Næste artikel

Times: Everton intensiverer Rooney-interesse

ANNONCE