Jol: Vi skal tro på sejr

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Jol: Vi skal tro på sejr

25 marts, 2012 - 17:43
Fulham kommer mandag til Manchester med to nederlag i bagagen mod Aston Villa og Swansea, men alligevel så går London-klubben selvsikkert ind i kampen,...

Fulham kommer mandag til Manchester med to nederlag i bagagen mod Aston Villa og Swansea, men alligevel så går London-klubben selvsikkert ind i kampen, hvis det står til manager Martin Jol.

"Man må tro på sig selv for at vinde der. Se på hvor godt gjorde det Crystal Palace i cuppen. Mit gamle hold Ajax har slået dem og Blackburn har slået dem, så det er de tanker du skal have. Man må føle at man er der med chance for en sejr. Ellers kunne vi ligeså godt blive i London," lydet det fra mandagens kamp fra Fulhams manager.

Gensyn med gamle spillere

Martin Jol kender specielt to spillere i Manchester Uniteds trup særlig godt. I sin tid i Tottenham havde hollænderen Michaek Carrick og Dimitar Berbatov i sin spillertrup. To spillere, som han kun har ros tilovers for.

"Jeg synes Berbatov har gjort hvad hvad han gjorde i Spurs, nemlig at score mål. Selvfølgelig er det på et andet niveau, men generelt set har han gjort det godt, selvom det har været svært for ham at få en fast plads i startopstillingen. Det er helt anerledes for Carrick. Han var en af de sidste unge spillere i West Ham og vi fik ham for ret små penge og han har ikke kigget tilbage siden. Han spillede altid hos mig, skiftede til United for en stor sum og er blevet en fast mand. Det var hvad han ville og hvad han har fået," siger Jol.

Mens Carrick ser ud til at starte i kampen på Old Trafford, så skal Jol nok ikke forvente at få et gensyn med Berbatov, som ventes at blive solgt til sommer.