Jol: Alle forventede straffespark

United forsvarede i hele anden halveg den smalle føring som Wayne Rooney havde sørget for før pausefløjtet. Sent i kampen opstod dog en kontroversiel…

United forsvarede i hele anden halveg den smalle føring som Wayne Rooney havde sørget for før pausefløjtet. Sent i kampen opstod dog en kontroversiel situation, da Michael Carrick syntes at vælte Fulhams Danny Murphy i straffesparksfeltet. Dommer Michael Oliver viftede dog med det samme afværgende, og ignorerede Fulham-spillernes protester.

Fulham-træner Martin Jol mener, at det ville have været modigt at dømme et sent straffespark, da dommeren i så fald ville have været nødsaget til at smide Carrick ud. På spørgsmålet om, hvorvidt der var straffe eller ej, svarer Jol: 

‘Jeg synes det er en svær beslutning, men sådan er det altid med straffespark. Jeg tror, at havde han dømt straffespark, havde han også været nødt til at smide Michael Carrick ud. For at være ærlig, så tror jeg at alle på stadion forventede at han ville dømme det (straffesparket, red.),’ 

‘Det er ikke første gang det sker. Man skal være modig for at dømme et straffespark mod Manchester United,’ sagde Jol til Sky Sports umiddelbart efter kampen. 

Martin Jol blev også spurgt, om han efter dagens kamp ser United som favoritter til at vinde mesterskabet. 

‘Nej, det ville jeg ikke sætte mine penge på. Jeg tror stadig at Manchester City ender med at vinde. Vi kunne have rystet United idag,’ slutter den 56-årige hollænder. 

Forrige artikel

Fergie: Der var straffe

Næste artikel

Lindegaard ude resten af sæsonen

ANNONCE