- Jeg vil imponere Mourinho

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg vil imponere Mourinho

03 juni, 2016 - 11:36
Daley Blind ser frem til at arbejde sammen med Mourinho i Manchester United.

Daley Blind ©Getty

Der har været sagt og skrevet meget om Daley Blinds fremtid under José Mourinhos nye regime i Manchester United. Flere medier har stemplet ham som færdig i klubben, men står det til spilleren selv, så er han langt fra færdig i Manchester United. 

Han ser tværtimod frem til at arbejde sammen med den nye manager, som han nærer stor respekt og beundring for. Nu vil han ud og vise, hvorfor han fortsat skal være en del af det "nye" United-hold.

- Jeg har mødt Mourinho som modstander flere gange, men jeg kender ham ikke personligt. Han er en manager, som har opnået meget, og det er en stor mulighed at arbejde sammen med sådan en træner. Jeg vil gøre mit bedste og arbejde hårdt, siger Blind til MUTV.

Har bevist kvaliteterne

Daley Blind var altid et af de første navne på holdkortet under Louis van Gaal, hvor han opnåede flest kampe af alle i den forgangne sæson. Han har spillet stort set alle kampe i midterforsvaret, selvom det egentlig ikke er den foretrukne position. Alsidigheden burde være et plus, mener Blind.

- Jeg har vist, at jeg kan spille som en naturlig midterforsvarer i Premier League. Vores defensive rekord taler for sig selv. 

- Vi var det hold med flest clean sheets og færrest skud i mod. Det er noget, vi virkelig kan være stolte af, og det giver mig en god følelse for den kommende sæson. 

 

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.