- Jeg vil gribe chancen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Jeg vil gribe chancen

22 juli, 2015 - 08:09
Han blev efter kampen fremhævet af Louis van Gaal, og Andreas Pereira er klar til at gribe chancen.

Andreas Pereira ©Getty

I en anden halveg, der ikke bød på de store lyspunkter, var der en spiller, der faldt i øjnene. Den unge Andreas Pereira spillede kampen med stor selvtillid, og han gav for alvor smagsprøver på sit enorme talent. 

Spilleren selv er ikke uventet glad for kampen, men glæder sig også til at prøve kræfter mod endnu stærkere modstandere i turneringen. Han håber, han får muligheden for at imponere manageren igen.

- Jeg er rigtig glad for at have scoret mit første mål for Manchester United og selvfølgelig for sejren. Jeg tror, det var min første scoring med hovedet nogensinde, sagde Pereira efter kampen. 

- Jeg prøver på at imponere mangeren og alle de andre, og jeg håber på at fortsætte på førsteholdet, når sæsonen begynder. Jeg ser frem til at spille mod PSG og Barcelona, hvor vi selvfølgelig går efter sejren i begge kampe. 

I dagens kamp spillede Pereira lige bagved James Wilson, mens han i den første kamp spillede på kanten. Han er glad for at spille på forskellige positioner, og det kan give ham gode muligheder.

- Det er vigtigt for mig, at jeg kan spille på flere positioner. Så har jeg muligheden for at spille, hvor manageren ønsker. Det er slet ikke noget, der går mig på.

Andreas Pereria bliver yderst spændende at følge i denne sæson, hvor han efterhånden banker kraftigt på til en fast plads. Nu handler det bare om at imponere Louis van Gaal i de kommende kampe og gribe de chancer, han får. 

 

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford - Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)